Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Škola hry na příčnou flétnu II. díl - Lubomír Kantor, Montanex, 2013

132 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Škola hry na příčnou flétnu II. díl - Lubomír Kantor, Montanex, 2013
Škola hry na příčnou flétnu II. díl - Lubomír Kantor, Montanex, 2013

Škola hry na příčnou flétnu II. díl

V reedici právě vychází úspěšné první dva díly Školy hry na příčnou flétnu. Rádi bychom upozornili, že sešity jsou v souladu s osnovami a obsahují kompletní studijní materiál... Číst víc

Nakladatel
Montanex, 2013
Počet stran
48

V reedici právě vychází úspěšné první dva díly Školy hry na příčnou flétnu. Rádi bychom upozornili, že sešity jsou v souladu s osnovami a obsahují kompletní studijní materiál pro 1. cyklus ZUŠ. Sešity obsahují různá cvič Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Na ledě - Hannah Grace, Ikar CZ, 2024

Více o knize

V reedici právě vychází úspěšné první dva díly Školy hry na příčnou flétnu. Rádi bychom upozornili, že sešity jsou v souladu s osnovami a obsahují kompletní studijní materiál pro 1. cyklus ZUŠ.

Sešity obsahují různá cvičení, etudy původní i převzaté (ze školy Ernesta Köhlera), jsou orientovány na dechová cvičení a na nácvik ekonomického dýchání. V přílohách, obsahujících klavírní party přednesových skladeb, jsou obsaženy nejen skladbičky z různých stylových období, ale i původní flétnové skladby.

Prof. Ladislav Kantor doplnil sešity o třetí a čtvrtý díl pro pokročilé studenty, který připravujeme na prosinec 2011. Každý díl vyjde samostatně, aby sloužil konkrétnímu žákovi a byl pro něj finančně dostupný a snadno přenositelný.

Je mi velkou ctí mít možnost doporučit hudební veřejnosti tuto právě vycházející publikaci věnující se výuce príčne flétny. Nejen že jsem s ní doslova rostla od mých jedenácti let, ale mohu potvrdit velmi úspešnou praktickou aplikaci metod pana profesora Lubomíra Kantora v mé pedagogické praxi v zahraničí.

Učebnice obsahuje srozumitelné pokyny pro flétnisty-začatečníky, kteří teprve formují své hráčske návyky a dává možnost okamžitého využití nabytých poznatků v jednoduchých skladbách a lidových písních, zodpovídající probírané látce. Tato publikace zrcadlí celoživotní zkušenosti oddaného pedagoga, který žije svým posláním, předávat žákovi tou nejadekvátnější formou a s vtipem vědomosti založené na poctivém studiu problematiky tohoto krásného nástroje.

Mgr. Monika Streitová Art.D. flétnistka
Číst víc
Počet stran
48
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
208×300 mm
Hmotnost
223 g
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
815255
Jazyk
čeština
Nakladatel
Montanex
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Vědomosti mohou být vždy nebezpečné. Jsou mocnější zbraní než kterýkoli meč či kouzlo.“

Kouzla rodu Thornů - Margaret Rogerson, 2022
Kouzla rodu Thornů
Margaret Rogerson