Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Java a XML - Pavel Herout, Kopp, 2007

215 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Java a XML - Pavel Herout, Kopp, 2007
Přečtená
Java a XML - Pavel Herout, Kopp, 2007

Java a XML
Přečtená

pro Javu 5 i 6

Knihy popisuje čtyři základní způsoby práce s XML dokumenty v programovacím jazyce Java. Jedná se o SAX, DOM, StAX a JAXB, jejichž použití je vysvětlováno na množství příkladů.... Číst víc

4,6 5 hodnocení
Nakladatel
Kopp, 2007
Počet stran
313

Knihy popisuje čtyři základní způsoby práce s XML dokumenty v programovacím jazyce Java. Jedná se o SAX, DOM, StAX a JAXB, jejichž použití je vysvětlováno na množství příkladů. Jako bonus jsou zde popsány dvě oblasti týkající se nejen XML. Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

215 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
Java a XML - Pavel Herout, Kopp, 2007
215 Kč

Více o knize

Fenomén nazvaný XML ovlivňuje současný svět výpočetní techniky podobným způsobem, jako se to před nedávnou dobou podařilo jazyku Java. Tato kniha by vám měla pomoci tento fenomén pochopit a začít aktivně využívat jeho nesporné výhody.
Pokud jste se s XML nesetkali dosud vůbec, případně jen velmi málo, můžete využít první část knihy jako stručný úvod do problematiky XML a některých navazujících technologií.

Ovšem hlavní přínos knihy je v tom, že pochopitelným způsobem popisuje čtyři základní způsoby práce s XML dokumenty v programovacím jazyce Java. Jedná se o SAX, DOM, StAX a JAXB, jejichž použití je vysvětlováno na množství příkladů.
Jako bonus jsou zde popsány dvě oblasti týkající se nejen XML, se kterými se každý programátor v Javě dříve či později setká. První z nich je široce používaná utilita Ant, která při rutinních činnostech může ušetřit až neuvěřitelné množství času. Druhou je problematika kódování znaků, kterou je nutno alespoň minimálně znát, protože s problémy tohoto typu se setkáváme velmi často.
Číst víc
Počet stran
313
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
145×200 mm
Hmotnost
379 g
Rok vydání
2007
Naše katalogové číslo
1053201
Jazyk
čeština
Nakladatel
Kopp
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

5 hodnocení

4
0
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

MisoV
Neověřený nákup
13.8.2010
Must have
Velmi dobra knizka. Kedze odbornej literatury z tejto oblasti je u nas zalostne malo, je to absolutny must have. Pan Herout sa na zaciatku knihy venuje obecne XML technologii a potom preberie 4 zname sposoby spracovavanie XML v Jave - SAX,DOM,StAX a JAXB. Ako bonus je na konci Ant a kodovanie, ktore mi tam sice moc nezapasovali, ale neurazi. Číst víc

Pavel Herout

Číst víc

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“