Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

365 dní s Božím milosrdenstvom
E-kniha

denné zamyslenia a modlitby

Kniha 365 dní s Božím milosrdenstvom je jedna z tých, ktoré sa oplatí mať v domácej knižnici. No lepšie je mať ju v srdci. A najlepšie – žiť ju. Slovami i konkrétnymi činmi... Číst víc

Nakladatel
Zachej
Počet stran
478

Kniha 365 dní s Božím milosrdenstvom je jedna z tých, ktoré sa oplatí mať v domácej knižnici. No lepšie je mať ju v srdci. A najlepšie – žiť ju. Slovami i konkrétnymi činmi svedčiť o nekonečnej, neodvolateľnej láske Boha a bezodne Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenština

269 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

365 dní s Božím milosrdenstvom - Susan Tassoneová, Zachej
E-kniha
269 Kč

Více o eknize

Kniha 365 dní s Božím milosrdenstvom je jedna z tých, ktoré sa oplatí mať v domácej knižnici. No lepšie je mať ju v srdci. A najlepšie – žiť ju. Slovami i konkrétnymi činmi svedčiť o nekonečnej, neodvolateľnej láske Boha a bezodnej priepasti jeho milosrdenstva. Ako na to?
Autorka Susan Tassone nám ponúka praktický návod – učebnicu milosrdenstva. Lekcie sú pútavé a fascinujúce. Obsahujú slovo učiteľky, vizionárky a mystičky sv. Faustíny Kowalskej z jej Denníčka, po ktorom nasleduje originálna úvaha a krátka modlitba. Nechýba priebežné opakovanie, farbisté jazykové obrazy a otázky na zamyslenie alebo aplikáciu do života.
Spôsob, akým autorka predkladá „tajomstvá svätosti“ sv. Faustíny, je obzvlášť vhodný pre ľudí hektického, uponáhľaného a hlučného 21. storočia. Každý deň len jedna lekcia, jeden malý krôčik. Chvíľa ticha, kde si len ty a Boh. Vedie nás k neustálej dôvere, k vytrvalej modlitbe, pokore, trpezlivosti, k prijímaniu a plneniu Božej vôle. Učí nás stať sa – podľa príkladu svätice – apoštolmi milosrdenstva.
Nenechávajme si dotyk so zázrakom milosrdenstva, s nekonečnou Láskou len pre seba. Ježiš vyzýva každého z nás: „Choď a rob aj ty podobne“ (Lk 10, 37).
Kniha je cirkevne schválená.
Číst víc
Originální název
Day by Day With Saint Faustina: 365 Reflections
Počet stran
478
Naše katalogové číslo
2378555
Jazyk
slovenština
Nakladatel
Zachej
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio