Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Grammatica ceca in pillole / Česká gramatika v kostce - Pavla Bořilová, Lída Holá, Akropolis, 2013

57 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Grammatica ceca in pillole / Česká gramatika v kostce - Pavla Bořilová, Lída Holá, Akropolis, 2013
Grammatica ceca in pillole / Česká gramatika v kostce - Pavla Bořilová, Lída Holá, Akropolis, 2013

Grammatica ceca in pillole / Česká gramatika v kostce

italská verze

Česká gramatika v kostce je čtyřstránková příručka o něco většího formátu než A4, tištěná na oboustranně laminované křídě. Její inovovaná, rozšířená verze z roku 2010 je určena... Číst víc

Nakladatel
Akropolis, 2013
Počet stran
4

Česká gramatika v kostce je čtyřstránková příručka o něco většího formátu než A4, tištěná na oboustranně laminované křídě. Její inovovaná, rozšířená verze z roku 2010 je určena začátečníkům a středně pokročilým... Číst víc

  • Kniha
  • Čeština, italština

57 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Více o knize

Česká gramatika v kostce je čtyřstránková příručka o něco většího formátu než A4, tištěná na oboustranně laminované křídě. Její inovovaná, rozšířená verze z roku 2010 je určena začátečníkům a středně pokročilým studentům češtiny jako cizího jazyka, k občasnému nahlédnutí ji však využijí i pokročilí mluvčí. Představuje jednoduchý přehled základních gramatických a lexikálních jevů, důležitých pro úspěšnou každodenní komunikaci, který je vždy po ruce. Nekopíruje mechanicky tradiční gramatická pravidla, ale přizpůsobuje výklad vnímání a potřebám cizojazyčných mluvčích (využívá např. barevné kódování pro značení gramatického rodu, zjednodušené schéma ilustrující vyjadřování směru a lokace apod.).

Grammatica ceca in sintesi e una guida di quattro pagine, leggermente piu grande di un formato A4, plastificata e stampata su due lati. La nuova versione del 2013 e destinata a studenti di ceco come lingua straniera, principianti o di livello intermedio, ma puo rappresentare anche uno strumento pratico di consultazione da parte di parlanti di livello piu avanzato. Presenta un agevole compendio, sempre a portata di mano, della grammatica di base e dei fenomeni lessicali, necessari per affrontare efficacemente la comunicazione quotidiana. Non riproduce meccanicamente le regole tradizionali della grammatica, ma adatta l’esposizione alla percezione e ai bisogni dell’utente-parlante straniero (impiega, per esempio, colori diversi per segnalare i differenti generi grammaticali, uno schema semplificato utile per esprimere la direzione e la posizione nello spazio, ecc.).
Číst víc
Počet stran
4
Rozměr
220×285 mm
Hmotnost
46 g
ISBN
9788074700286
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
698723
Jazyk
čeština, italština
Nakladatel
Akropolis
Pro koho
pro cizince
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Akropolis

Číst víc

„Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným.“

Harry Potter a Ohnivý pohár - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2019
Harry Potter a Ohnivý pohár
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)