Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kurt Gebauer Kurtura - Kurt Gebauer, Kant, 2024

819 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kurt Gebauer Kurtura - Kurt Gebauer, Kant, 2024
Kurt Gebauer Kurtura - Kurt Gebauer, Kant, 2024

Kurt Gebauer Kurtura

Kniha o životě a díle Kurta Gebauera, jednoho z nejoriginálnějších českých umělců: tvorba, vzpomínky, postřehy, básně, povídka, humor a legendární charisma Kurta Gebauera v... Číst víc

Nakladatel
Kant, 2024
Počet stran
228

Kniha o životě a díle Kurta Gebauera, jednoho z nejoriginálnějších českých umělců: tvorba, vzpomínky, postřehy, básně, povídka, humor a legendární charisma Kurta Gebauera v kostce. Kniha je zpracovaná jako... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

819 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 840 Kč
Připravujeme,
vychází 1. 11. 2024

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

Kniha o životě a díle Kurta Gebauera, jednoho z nejoriginálnějších českých umělců: tvorba, vzpomínky, postřehy, básně, povídka, humor a legendární charisma Kurta Gebauera v kostce.

Kniha je zpracovaná jako průvodce životem a tvorbou Kurta Gebauera, reflektuje autorovu stěžejní tvorbu, její východiska a inspirační zdroje. Alfou a omegou je bohatý obrazový materiál a reprodukce nejzajímavějších děl a realizací. Publikace je doplněna o autorovy vzpomínky a postřehy k jednotlivým projektům, autorskou povídku, a taky o komentáře odborníků, kolegů a přátel, obsahujte m.j. odborné texty (Pavla Pečínková, Jiří Přibáň).
Kurt Gebauer (*1941) je jedním z nejoriginálnějších českých tvůrců - umělec, iniciátor, inspirátor, učitel a filozof. Tvoří s fantazií, hravostí, angažovaností i neutuchajícím humorem. Moudře a neotřele se už přes půl století vyjadřuje k obecně lidským tématům, jako i k aktuální politické a společenské situaci. Na umělecké scéně se s energií sobě vlastní pohybuje od 60. let 20. století a nezahálí dodnes. Jeho realizace jsou rozeseté po celé naší republice i po světě. V Čechách na sebe naposledy upozornil srdcem pro Václava Havla na nově vzniklém náměstí Václava Havla v Praze.
Číst víc
Počet stran
228
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
210×210 mm
ISBN
9788074372254
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
679841
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Kant
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“