Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Buď vodou příteli - Shannon Lee, Timy Partners, 2021

235 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Buď vodou příteli

Učení Bruce Leeho

Dcera Bruce Leeho představuje nejvýznamnější životní názory svého otce, demonstruje, že bojová umění jsou dokonalou metaforou pro osobnostní růst, a ukazuje, jak můžeme tato... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Timy Partners, 2021
Počet stran
240

Dcera Bruce Leeho představuje nejvýznamnější životní názory svého otce, demonstruje, že bojová umění jsou dokonalou metaforou pro osobnostní růst, a ukazuje, jak můžeme tato učení každý den trénovat... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

235 Kč

U dodavatele
Posíláme do 6 – 11 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

Dcera Bruce Leeho představuje nejvýznamnější životní názory svého otce, demonstruje, že bojová umění jsou dokonalou metaforou pro osobnostní růst, a ukazuje, jak můžeme tato učení každý den trénovat.

Bruce Lee je kulturní ikona, světoznámá díky bojovému umění a svému filmovému odkazu. Nicméně Lee byl také velmi hloubavým myslitelem, jenž se už v mladém věku naučil, že bojová umění jsou více než jen cvičení těla – jsou výstižnou metaforou žití plně uvědomovaného života.

V knize Buď vodou, příteli, představuje Leeova dcera Shannon zásady, jež jsou jádrem jeho filozofie, ukazuje, jak mohou sloužit jako nástroj k osobnímu růstu a seberealizaci. Každá kapitola přináší lekci z učení Bruce Leeho, postavenou na základech jeho ikonické filozofie „buď vodou“. Během četby knihy objevujeme, jak nám to, že budeme jako voda, umožní ztělesnit proměnlivost a přirozenost v životě, přivede nás blíž k naší proudící přirozenosti a naší schopnosti být silní,
vyjadřovat své postoje a být svobodní. Prostřednictvím dříve nezveřejněných příběhů z otcova života a své vlastní cesty k začlenění těchto lekcí do života předává Shannon tyto myšlenky konkrétním a přístupným způsobem. Se slovy Bruce Leeho jako vodítkem povzbuzuje čtenáře k tomu, aby se zabývali svým zásadním já a aplikovali tyto myšlenky a metody do svého každodenního života – ať už tím, že se naučí nové věci, překonají překážky nebo
nakonec najdou svou pravou cestu.

Buď vodou, příteli je inspirativní pozvánkou pro nás všechny, jemnou výzvou k tomu, abychom se na sebe podívali novýma očima. Je také svědectvím toho, jak zkoumání a odhodlání jednoho člověka přesáhlo hranice času a místa, aby zažehlo naši představivost – a inspirovalo mnoho lidí na celém světě k transformaci jejich životů.
Číst víc
Originální název
Be Water, My Friend: The Teachings of Bruce Lee
Počet stran
240
Vazba
pevná vazba
Rozměr
145×225 mm
Hmotnost
402 g
ISBN
9788081990328
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1116281
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Timy Partners
Účel knihy
motivační
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Frederik Hudec
Ověřený nákup
12.10.2022
Odporúčam každému, kto sa chce pohnúť vopred, nech už to pre neho/ňu znamená čok
Nemal som veľké očakávania, ale mam pocit ze tato kniha mi v mojej ceste pomohla viac, knihy od Sharmu, Shettyho, Sadhgurua atď.
Naozaj, odporúčam každému. Mnohé z myšlienok praktikujem každý deň, sú jednoduché a skutočne menia pohľad na život a seba samého.
Číst víc

Nakladatelství Timy Partners

Číst víc

„Jestli někdy potkáte někoho, koho budete doopravdy milovat, nikdy ho nenechte odejít.“

Já a Ty, navždy - Jo Watson, 2021
Já a Ty, navždy
Jo Watson