Snažíte se používat olivový olej, protože víte, že je zdravý, ale tápete, který je ten pravý? Chybí vám srozumitelné informace a dobré rady? Anebo prostě jen rádi experimentujete v kuchyni? Právě v
Olivové kuchařce dostanete odpovědi na své otázky. A už nebudete muset přemýšlet, zda a proč začít používat olivový olej, jaký druh si vybrat a který olej použít ve vašich oblíbených pokrmech.
Olivy a olivové oleje nabízí nepřeberné možnosti využití. V knize najdete mnoho receptů, praktických informací, a především rady a tipy, jak jejich potenciálu co nejefektivněji využít. Recepty využívají kvalitních ingrediencí – např. kozí a ovčí sýr, bylinky, zeleninu. Důraz klademe na to, aby suroviny byly dostupné na českém trhu. Recepty mají spočítánu energetickou hodnotu a obsah cholesterolu. Kromě olivových receptů najdete i užitečné informace o tom, jak se dá používáním olivového oleje účinně bojovat proti zdravotním i kosmetickým potížím či jak jej využít v domácnosti.
Citrónová kuřecí pochoutka po řecku—->