Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kniha hádanek ze světa sci-fi - Tim Dedopulos, Pangea, 2021

399 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kniha hádanek ze světa sci-fi - Tim Dedopulos, Pangea, 2021
Kniha hádanek ze světa sci-fi - Tim Dedopulos, Pangea, 2021

Kniha hádanek ze světa sci-fi

Jste připraveni se vnořit do světů z budoucnosti, o nichž psali největší spisovatelé žánru science fiction všech dob? Úžasně ilustrovaná dobrodružství, na která vás Kniha... Číst víc

2,0 1 hodnocení
Nakladatel
Pangea, 2021
224 stran
3 hodiny čtení

Jste připraveni se vnořit do světů z budoucnosti, o nichž psali největší spisovatelé žánru science fiction všech dob? Úžasně ilustrovaná dobrodružství, na která vás Kniha hádanek ze světa sci-fi vezme, vám sice celé... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

399 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 11 – 16 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024
Kniha hádanek ze světa sci-fi - Tim Dedopulos, Pangea, 2021
399 Kč

Více o knize

Jste připraveni se vnořit do světů z budoucnosti, o nichž psali největší spisovatelé žánru science fiction všech dob? Úžasně ilustrovaná dobrodružství, na která vás Kniha hádanek ze světa sci-fi vezme, vám sice celé století nezaberou, zato však na několik hodin zabaví nejeden lidský mozek.

Staňte se součástí příběhů vystihujících tento žánr a vyřešte postupně stovku klasických a výpravných hádanek. Všechny jsou inspirovány kultovními díly vědeckofantastické literatury. Kniha vychází z Asimovovy série Nadace, Clarkových Vesmírných odysejí, ságy Zeměmoří od Ursuly K. Le Guinové a mnoha dalších oblíbených příběhů z per pěti mistrů sci-fi žánru.
Číst víc
Originální název
The Science Fiction Puzzle Book
Počet stran
224
Vazba
pevná vazba
Rozměr
170×240 mm
Hmotnost
13 g
ISBN
9788076429307
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
842535
Jazyk
čeština
Nakladatel
Pangea
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

2,0 / 5

1 hodnocení

0
0
0
1
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

19.4.2024
Nesplnilo očakávanie
Kniha je vizuálne veľmi pekne spracovaná, téma je lákavá. Avšak prevedenie mi vôbec nesedí. Pár faktov o známych autoroch a k tomu hádanky: niekedy vydestilované zo zápletky z kníh autora, iné vyfabulované až do trápnosti. Čítam knihu otvorenú na dvoch miestach naraz - hádanky od začiatku a riešenia na konci.
Najslabšie fungujú "originálne" hádanky autora s otvoreným koncom, kde je uvedených pár možných riešení, avšak to moje, na základe úvah, si nijako neoverím.
Knihu ocení knihomoľ, čo má načítaných autorov ako geekovinu, ktorou si pripomenie čo čítal. Mne nepriniesla pocit zábavy ako pri čítaní dobre napísaného deja poviedok či románov. Osobne neodporúčam, iba ak požičané z knižnice.
Číst víc

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami