Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Nejen zelenina - M. Jiskra, Martin Jiskra, Jiskra Martin, Ikar CZ, 2006

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Nejen zelenina - M. Jiskra, Martin Jiskra, Jiskra Martin, Ikar CZ, 2006
Nejen zelenina - M. Jiskra, Martin Jiskra, Jiskra Martin, Ikar CZ, 2006

Nejen zelenina

Nejen zelenina 53 receptů, které obsahují postupně jarní, letní, podzimní a zimní zeleninu či ovoce. Všechny použité... Číst víc

Nakladatel
Ikar CZ, 2006
Počet stran
0

Nejen zelenina 53 receptů, které obsahují postupně jarní, letní, podzimní a zimní zeleninu či ovoce. Všechny použité... Číst víc

Naši skřítci o tomto titulu zatím nemají víc informací, ale jakmile je získáme, tuto stránku doplníme.
  • Kniha
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Více o knize

Nejen zelenina
53 receptů, které obsahují postupně jarní, letní, podzimní a zimní zeleninu či ovoce. Všechny použité suroviny jsou běžně k dostání. Připravit si můžete krémové polévky, zeleninové předkrmy, hlavní jídla nejen zeleninová, ale i masová a konečně i sladké dezerty. A protože jíme nejen ústy, ale také očima, věnoval autor zvláštní pozornost prezentaci jídla na talíři. To pro vaši inspiraci, aby se podávání jídla u vás doma stalo nezapomenutelným zážitkem.

K jídlu je důležitý také nápoj. Sommelier Dušan Piederman se ve vínech vyzná a k zeleninovým pokrmům vybral harmonicky ladící chutě ověřených vín. Při přípravě hostiny tedy rozhodně věnujte čas nákupu doporučených vín, která udělají neopakovatelnou tečku za pohoštěním.

Přestože je v současné době v obchodech po celý rok široký výběr ovoce i zeleniny bez ohledu na jejich sezonu, připravil autor řazení podle ročních období. Základním hlediskem byl fakt, v jakém období je jedna z hlavních surovin použitých v receptu na svém přirozeném vrcholu, je připravena na distribuci k zákazníkům a je také finančně výhodná.
Vyberte si např.:

Jaro

Plněné kuřecí stehýnko v bramborovém hnízdečku na smetanovém rizotu, chřestové ragú s červenou řepou a slzičky kari oleje

Čokoládový dortík s vůní červené řepy a meruňkovým sorbetem

Kedlubnové pyré s jablečným salátem, fenyklovou omáčkou a hořčicovým octem

Nákyp z modrého sýra na fíkovém korpusu s teplou šťávou z hroznového vína

Ochucené oleje - domácí výroba

Léto

Smažené rýžové noky s hermelínem na lůžku míchaných čerstvých salátů s tomatovým dresinkem

Chlazená okurková polévka s melounem a jablečnou slámou

Jemný závin s listovým špenátem a pravými hřiby

Kuřecí ragú zapečené v broskvi s modrým sýrem, míchaný salát z čerstvých zelených listů

Podzim

Řez lososa v protkaném kabátku ze dvou druhů zeleniny, tmavá omáčka z černých oliv a ragú z hlívy ústřičné

Brambora plněná smetanovými bramborami se sýrem a liškami

Kukuřičné lívance a hráškové lusky s jablečným džusem

Křehká nádivka ze žluté dýně, pečené jehněčí kotletky, máslové kaštany a omáčka z teplých brusinek

Houbový nákyp, celerový vývar s vůní kmínu a smažený česnek

Zima

Mrkvový knedlík s kedlubnovým zelím, pečené bažantí stehno plněné borůvkami a přelité tmavou omáčkou

Řez tuňáka, podušená čekanka s mandlovým krémem a opečený citron

Pórková krémová polévka se smetanou, tvarohové hrudky s tomaty a naklíčeným lnem Kornoutky kukuřičných listů plněné masovou směsí s klínkem máslové kukuřice
Číst víc
ISBN
8024906740
Rok vydání
2006
Naše katalogové číslo
424343
Jazyk
čeština
Nakladatel
Ikar CZ

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Ikar CZ

Číst víc

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“