Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Papírové kuchařky podle potravin od nakladatelství Ottovo nakladatelství

Použité filtry
Zrušit filtry
Řízky, Ottovo nakladatelství, 2009
Řízky

Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub...

  • Knihapevná vazba
    133 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Polévky - Blanka Poláčková, Ottovo nakladatelství, 2016
Polévky

Polévky jako vynikající občerstvení, posilující osvěžení, dětské či dietní jídlo i jako hlavní pokrm nebo vedlejší chod oběda či večeře. Nová přehledná, bohatě ilustrovaná kuchařská kniha nabízí více než dvě stovky receptů na ověřené a oblíbené polévky..

  • Knihapevná vazba
    178 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Smoothies - Olga Mengerová, Ottovo nakladatelství, 2018
Smoothies

240 nejlepších českých receptů. Pro kojence, malé děti i jejich maminky. Kniha zkušené nutriční specialistky je určena maminkám nejmenších dětí, kojenců, batolat i předškoláků, a také ženám, které...

  • Knihapevná vazba
    66 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Bylinky a koření v kuchyni - Jill Normanová, Ottovo nakladatelství, 2006
Bylinky a koření v kuchyni

Pokud vás lákají kulinářské dobrodružství, vydejte se s tímto průvodcem světem bylinek a koření do tajemné, vzrušující a ještě stále neprobádané říše chutí a vůní...

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková, Ottovo nakladatelství, 2016
To nejlepší z drůbeže

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky...

  • Knihapevná vazba
    138 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Všechno, co potřebujete vědět o víně - Tim Forrest, Ottovo nakladatelství, 2005
Všechno, co potřebujete vědět o víně

Chcete-li rozumět vínu, přečtěte si tuto knihu. Dozvíte se v ní, jak se víno vyrábí a jak je správně pít, ujasníte si pravidla ošetřování, skladování a podávání vína. Svůj obzor si rozšíříte o nejznámější vinařské oblasti pěti kontinentů, hlavní pěst...


Kapesní atlas hub + houbařský nůž - Miroslav Smotlacha, Ottovo nakladatelství, 2020
Kapesní atlas hub + houbařský nůž

Praktický průvodce sbíráním a určováním hub...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
  • Vyprodané

Mleté maso, Ottovo nakladatelství, 2008
Mleté maso

Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností.Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuře, Ottovo nakladatelství, 2005
Kuře

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Guláše - Tibor Kramár, Ottovo nakladatelství, 2014
Guláše

Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Sila čaju - Christina Kempeová, Ottovo nakladatelství, 2001
Sila čaju 
SK

Čaje pre krásu a dobrú kondíciu...


Bylinky a koreniny v kuchyni - Jill Norman, Ottovo nakladatelství, 2006
Bylinky a koreniny v kuchyni 
SK

Nenahraditeľný sprievodca svetom lahodných chutí a vôní...


Losos - Kolektív autorov, Ottovo nakladatelství, 2004
Losos 
SK
  • Autorský kolektiv

Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa.


Šampanské, Ottovo nakladatelství
Šampanské 
SK

Príbeh šampanského od jeho pôvodu cez výrobu, oblasť pestovania, postavenie vo svete až po rady, ako tento šumivý nápoj vychutnávať...


Nejlepší omáčky - Joanna Farrow, Ottovo nakladatelství, 2009
Nejlepší omáčky

Průvodce světem klasických, moderních i znovuobjevených omáček. Vhodně vybraná omáčka oživí i nejjednodušší pokrm a udělá z něj zajímavou pochoutku...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Káva a kávové speciality, Ottovo nakladatelství, 2008
Káva a kávové speciality

Původ, historie a kultura pěstování, přípravy a konzumace kávy. Vliv povzbuzujících složek na zdraví a kondici. Správný výběr a zásady domácí přípravy kávy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Varíme s potešením - Morské špeciality - Cornelia Adamová, Ottovo nakladatelství, 2003
Varíme s potešením - Morské špeciality 
SK

Zdravé, chutné, pestré a ľahko stráviteľné pokrmy pre každého, predkrmy, šaláty, polievky a hlavné jedlá z rýb a plodov mora...


Všetko, čo potrebujete vedieť o víne - Tom Forrest, Ottovo nakladatelství, 2004
Všetko, čo potrebujete vedieť o víne 
SK

Tom Forrest sa narodil v Škótskom Edinburghu. O víno sa začal vážne zaujímať v roku 1976 na škole verejného stravovania, v roku 1982 začal tento predmet vyučovať. Ak chcete rozumieť vímu, prečítajte si túto knihu...


Omáčky, Ottovo nakladatelství, 2005
Omáčky

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Houby - Ladislav Hagara a kolektiv, Ottovo nakladatelství, 2014
Houby

Téměř 300 druhů jedlých hub, které během celého roku najdete v našich lesích. Podrobný popis každé houby s detailní fotografií. Informace o chuťových vlastnostech. Přehledné piktogramy doporučují využití v kuchyni...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“