V českém jazyku kuchařky podle potravin od nakladatelství Brázda
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality...
-
Knihapevná vazba199 KčSkladem 5 ks
Recepty na úpravu pokrmů (polévek, salátů, hlavních jídel, výluhů) z mnoha druhů pěstovaných hub, tj. žampionů, hlív, límcovky, šiitake, penízovky, ucha Jidášova, polničky a jiných, které obsahují látky příznivě působí na lidské zdraví...
-
Knihabrožovaná vazba51 KčDo 1 – 5 dnů
Autorka Rita Pilaske v knize představuje osvědčené bylinkové čaje, ale i neokoukané čajové směsi, které napomáhají nejen mírnit zdravotní potíže, ale dají se popíjet kdykoli jako chutné a osvěžující nápoje. Příprava čajových směsí, sběr...
-
Přečtenávýborný stav90 KčSkladem
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle