Kuchařky podle potravin
First vegetables, then grains, and now, fruit. This is the beautiful follow-up to Abra Berens's Ruffage and Grist, with more than 215 recipes and variations for using fruit in sweet and savory recipes to highlight seasonality and flavor...
-
Knihapevná vazba725 KčSkladem 1 ks
The deceptively simple lemon takes center stage in the second volume of TASCHEN’s collaboration with The Gourmand, masters of the rich intersection of food and art...
-
Knihapevná vazba1 097 KčDočasně vyprodané,
opět bude 31. 7. 2024
Sweet cherries, juicy oranges, succulent strawberries, tongue-tingling limes - everyone has a favourite fruit, though too often many of us just eat it as it comes, or stick to classics such as apple crumble...
-
Knihapevná vazba869 KčSkladem 1 ks
A classic and comprehensive cookbook revealing how to source, cook and enjoy fruit throughout the year in both sweet and savoury recipes...
-
Knihapevná vazba719 KčSkladem 1 ks
- Autorský kolektiv
V této celobarevné publikaci najdete nejlepší recepty, jak snadno a rychle připravit chutné pokrmy z různých druhů ovoce a na barevných fotografiích uvidíte, jak by měl výsledek vypadat...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle