Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Lucie Gránová a Nicole Sestak: A Cup of Style diář. #booklab, 2024

Na téma maso kuchařky podle potravin od nakladatelství BURDA Media 2000

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Druh potravin
Jazyk
Téma
Pro koho
Původ
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11), BURDA Media 2000, 2013
Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11)

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110...

  • Knihapevná vazba
    286 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    200 Kč
    Skladem

Mleté maso, BURDA Media 2000, 2023
Novinka
Mleté maso

Kuchařka Mleté maso První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin... Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi n

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 2 ks

Maso - kuchařka z edice Apetit (3), BURDA Media 2000, 2011
Maso - kuchařka z edice Apetit (3)

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách...

  • Knihapevná vazba
    286 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    200 Kč
    Skladem

Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2011
 
Ryby a plody moře -  kuchařka z edice Apetit (7), BURDA Media 2000, 2015
Ryby a plody moře - kuchařka z edice Apetit (7)

Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...

  • Knihapevná vazba
    286 Kč
    Do 4 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    185 Kč
    Skladem
Jak nakupovat a zpracovávat maso, BURDA Media 2000, 2015
Jak nakupovat a zpracovávat maso

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů...

  • Knihapevná vazba
    264 Kč
    Do 4 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    172 Kč
    Skladem

Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov, BURDA Media 2000
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit
  • Autorský kolektiv

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso...


Ako nakupovať a spracovávať mäso, BURDA Media 2000, 2015
Ako nakupovať a spracovávať mäso 
SK

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
  • Karel Čapek