Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Na téma maso kuchařky podle potravin od nakladatelství Ikar

Použité filtry
Zrušit filtry
Šaláty, Ikar, 2008
Šaláty 
SK

Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy...


Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup - Kolektív autorov, Ikar, 2001
Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup 
SK
  • Autorský kolektiv

Recepty - praktické rady - tipy na nákup

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    83 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Suši bar - Tanja Dusyová, Ikar, 2010
Suši bar 
SK

Suši je trendy! Pustite sa s nami do práce – rolujte, formujte a baľte! Ukážeme vám, ako sa tieto luxusné drobnosti na zahryznutie pripravujú celkom jednoducho: s rybou, inokedy s mäsom alebo zeleninou...


Varíme a pečieme - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Ikar, 2017
Varíme a pečieme 
SK

V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka...

  • Knihabrožovaná vazba
    107 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    50 Kč
    Skladem
Ryby, Ikar, 2008
Ryby 
SK

Ryby a dary mora sú zárukou vynikajúcich jedál s nízkym obsahom kalórií a špeciality z nich pripravené sa tešia čoraz väčšej obľube: tuniakové carpaccio, rybacia paštéta, plnené sépie či kalmary, krabí koláč...


Ryby, Ikar, 2007
Ryby

Mezinárodní kuchyně nabízí úžasně rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů, které jsou nejen zdravé, ale také lehce...


Zvěřina, Ikar, 2007
Zvěřina

Zvěřina IKAR - IKAR - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná bez přebalu matná - 160 str. - ISBN: 80-249-0875-1 - Kniha


Domáca udiareň - Will Fleischman, Ikar, 2017
Domáca udiareň 
SK

Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra...


101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu - Kolektív autorov, Ikar, 1998
101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu 
SK
  • Autorský kolektiv

Množstvo praktických rád na prípravu kuraťa... 2. vydanie


Divina, Ikar, 2007
Divina 
SK

Srstnatá a pernatá hydina patrí už tradične k exkluzívnym potravinám, ktoré obohatia každú slávnostnú tabuľu. S našimi receptmi na rýchlu prípravu jedál na panvici by sme vám chceli ukázať, že môžete spestriť aj bežný obed či večeru...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Pštros v našej kuchyni - Vlasta Malíková, Zdeněk Kratochvíl, Ikar, 2001
Pštros v našej kuchyni 
SK

Vynikajúce recepty zo zdravého mäsa.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Suši - Kolektív autorov, Ikar, 2001
Suši 
SK
  • Autorský kolektiv

S trochou cviku sa môže s vás stať majster suši!

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nepropadejte panice!“