Kuchařky podle potravin
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
222 produktů
Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o...
-
Knihapevná vazba339 KčSkladem 1 ks
V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět...
-
Knihapevná vazba327 KčSkladem > 5 ks
Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela ukazuje, že to nemusí znamenat ochudit se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření...
-
Knihapevná vazba349 KčDo 4 – 9 dnů
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k...
-
Knihapevná vazba344 KčSkladem 1 ks
Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí...
-
Knihapevná vazba343 KčSkladem 1 ks
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...
-
Knihabrožovaná vazba278 KčSkladem 1 ks
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a t?
-
Knihapevná vazba297 KčDo 8 – 10 dnů
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje...
-
Knihapevná vazba s přebalem309 KčDo 4 – 9 dnů
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality...
-
Knihapevná vazba197 KčSkladem 5 ks
Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110...
Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy? Muže, kteří své peníze rádi investují do papiňáku a tyčového mixéru? A kteří nadšeně tráví čas nikoliv konzumací pokrmů, ale jejich přípravou? To jsou...
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka...
Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě? Tato kuchařka vás prostřednictvím téměř 200 vyzkoušených receptů...
-
Knihapevná vazba526 KčSkladem 3 ks
Kuchařka Mleté maso První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin... Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi n
-
Knihapevná vazba319 KčSkladem 3 ks
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách...
Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...
Kuchařka přináší podrobné a srozumitelné kuchařské recepty pro přípravu pokrmů z luštěnin a luskových zelenin. Obsahuje více než 300 receptů pro přípravu...
-
Knihapevná vazba205 KčDo 3 – 6 dnů
- Michal Dedinský
- Petra Ondrašáková
- kolektiv
Výživoví poradci doporučují alespoň 5 porcí čerstvého ovoce a zeleniny denně. Ruku na srdce – dopřáváte si to? Ne? Ale i tak dobře víte, že to vaše tělo potřebuje. Smoothie jsou super způsob, jak si zajistit právě tuto dávku, kterou tělo potřebuje...
-
Knihapevná vazba399 KčSkladem 4 ks
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...
-
Knihabrožovaná vazba204 KčSkladem 2 ks
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...
-
Knihabrožovaná vazba208 KčSkladem 3 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle