Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Víte, co mají známé osobnosti v knihovně?

Kuchařky podle potravin

Použité filtry
Zrušit filtry
Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná vazba
    278 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    297 Kč
    Ihned ke stažení

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    208 Kč
    Skladem 3 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2017
Uzení pro labužníky

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...

  • Knihabrožovaná vazba
    204 Kč
    Skladem 2 ks

Vše o uzení - Vladimír Dyk, Grada, 2012
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

  • Knihapevná vazba
    190 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení
Plátky masa na 50 způsobů, Grada, 2007
Plátky masa na 50 způsobů

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely...


Smoothie bowls

Smoothie miska kombinuje svěžest čerstvého smoothie s křupavými přísadami – vločkami nebo semínky, ovocem, kakaovými boby, čokoládou... a díky tomu má ještě bohatší chuť. Není to ale pouhá pochoutka, dokáže také výborně...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    246 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Zelenina ve výživě člověka - Karel Kopec, Grada, 2010
Zelenina ve výživě člověka

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    142 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
  • 186 Kč
    Ihned ke stažení
Další formáty

Biokuchařka - Thomas Thielemann, Grada, 2010
Biokuchařka

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin...

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    79 Kč
    Skladem

Steaky, Grada, 2008
Steaky

Masíčko krátce opečené, obalované nebo grilované, pro všední den, pro hosty či pro přátele – na steacích, řízcích či kotletách si vždy pochutnáte a navíc dodají vašemu tělu důležité látky a vitaminy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Grilování - Christoph Brand, Grada, 2017
Grilování

Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
50 omáček na těstoviny - Cornelia Schinharlová, Grada, 2007
50 omáček na těstoviny

Skutečně vysněný pár: těstoviny s jakýmkoli množstvím omáčky. Bez ohledu na to, zda těstoviny, špecle nebo asijské nudle – u 50 nových, mezinárodních omáčkových specialit najde každý druh nudlí svého partnera...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Grilování masa, ryb, zeleniny - Claudia Daiber, Grada, 2006
Grilování masa, ryb, zeleniny

V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Klobásy, salámy, paštiky - Bernhard Gahm, Grada, 2007
Klobásy, salámy, paštiky

Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)!...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Udírny a uzení ryb - Egon Binder, Grada, 2011
Udírny a uzení ryb

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Zelenina, Grada, 2007
Zelenina

Jak rádi si prohlížíme krásnou čerstvou zeleninu na trhu! A jak často z ní připravujeme stále stejná jídla. Našich 65 osvědčených receptů vám poradí, jak chutně a jednoduše připravit běžné i méně známé druhy zeleniny...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Ryby a plody moře, Grada, 2008
Ryby a plody moře

Mimořádné pochoutky – ryby a dary moře – přijdou vždy k chuti a nadto jsou i zdravé. Moderní mladá kuchyně je kombinuje s pestrými saláty, křupavou zeleninou nebo lahodnými přílohami...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správné chápání nějaké věci a nepochopení téže věci se vzájemně zcela nevylučují.“

Proces - Franz Kafka, 2022
Proces
Franz Kafka