Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Ještě více hojnosti - Yotam Ottolenghi, Slovart, 2018
Ještě více hojnosti

Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o...

  • Knihapevná vazba
    339 Kč
    Skladem 1 ks

Slavná vejce, BURDA Media 2000, 2024
Slavná vejce

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět...

  • Knihapevná vazba
    327 Kč
    Skladem > 5 ks

Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná vazba
    278 Kč
    Skladem 1 ks

Hojnost - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2015
Hojnost

Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k...

  • Knihapevná vazba
    344 Kč
    Skladem 1 ks
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - Karel Machala, ANAG, 2015
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí...

  • Knihapevná vazba
    281 Kč
    Skladem 1 ks

107 neodolatelných smoothie receptů - Petra Ondrašáková, Michal Dedinský a kolektiv, Lacuna, 2018
107 neodolatelných smoothie receptů

Výživoví poradci doporučují alespoň 5 porcí čerstvého ovoce a zeleniny denně. Ruku na srdce – dopřáváte si to? Ne? Ale i tak dobře víte, že to vaše tělo potřebuje. Smoothie jsou super způsob, jak si zajistit právě tuto dávku, kterou tělo potřebuje...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem 4 ks

Sluneční živá strava - Věra Talandová, IFP Publishing, 2009
Sluneční živá strava

Recepty, které se nevaří. Zdravá strava plná vitamínů a enzymů. Příprava vitální stravy. Příprava přirozených jídel...


Netradiční zelenina a ovoce - Matthew Biggs, Esence, 2019
Netradiční zelenina a ovoce

Velká zahradnická příručka se podrobně věnuje pěstování netradičních druhů, které se dosud často shrnovaly pod pojem „plevel“ nebo je známe jako okrasné rostliny. Vesměs jde však o historií prověřené odrůdy...


Ovocné a zeleninové speciality, Rebo, 2007
Ovocné a zeleninové speciality

Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspirace...


Luskoviny - Miroslav Houba, Profi Press, 2018
Luskoviny

Luskoviny jsou všestranně využitelné plodiny. Rozsah jejich pěstovaní se v poslední době významně mění, narůsta jejich role ve struktuře pěstovaných plodin, v péči o půdni úrodnost, ale i ve výživě...

  • Knihapevná vazba
    441 Kč
    Skladem 1 ks
Na houby s Jardou - Jaroslav Tůma, Daranus, 2016
Na houby s Jardou

Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich zpracováním v kuchyni zabývá čtyři desítky let. O zkušenosti, jež za tu dobu nasbíral, se teď dělí se všemi..

  • Knihapevná vazba
    239 Kč
    Skladem 1 ks

107 neodolateľných smoothie receptov - Petra Ondrašáková, Michal Dedinský a kolektív, Lacuna, 2017
107 neodolateľných smoothie receptov 
SK

Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete...

  • Knihapevná vazba
    344 Kč
    Skladem 1 ks

Jsou rostliny k jídlu? - Jiří Hotzký, ARSCI, 2018
Jsou rostliny k jídlu?

Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástrahami při...

  • Knihabrožovaná vazba
    205 Kč
    Skladem 1 ks

Recepty se zeleninou beze zbytků - Linda Ly, Alpha book, 2021
Recepty se zeleninou beze zbytků

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky...


Zelená kuchyně pro každý den - Jessica Nadel, Synergie, 2015
Zelená kuchyně pro každý den

Pokud se chcete stravovat zdravě a snažíte se jíst více zeleniny, ale saláty se vám už přejedly, je tady pro vás tato skvělá a užitečná kuchařka. Představí vám totiž nové, zdravé a chutné druhy zeleniny, které jste možná ještě nevyzkoušeli...


Léčení ovocem a zeleninou - Johan Richter, Eko-konzult, 2006
Léčení ovocem a zeleninou

Zajímavá publikace pojednává o zásadách zdravého stravování a o významu ovoce a zeleniny pro naše zdraví...


Dýně - 50 snadných receptů, Naše vojsko CZ, 2014
Dýně - 50 snadných receptů

Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, vápník a hořčík...


Biokuchařka - Thomas Thielemann, Grada, 2010
Biokuchařka

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin...


Bible šéfkuchaře - Ovoce a zelenina, Svojtka&Co., 2009
Bible šéfkuchaře - Ovoce a zelenina

Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, ...


Zelenina ve výživě člověka - Karel Kopec, Grada, 2010
Zelenina ve výživě člověka

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kde leží tvůj poklad, tam bude i tvé srdce.“

Harry Potter a relikvie smrti - J.K. Rowling, Jonny Duddle (ilustrácie), 2018
Harry Potter a relikvie smrti
J.K. Rowling, Jonny Duddle (ilustrácie)