Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Víte, co mají známé osobnosti v knihovně?

Kuchařky podle potravin

Použité filtry
Zrušit filtry
Chutné jedlá zo zeleniny - Mari Lajosová, Károly Hemző, Príroda, 2006
Chutné jedlá zo zeleniny 
SK

Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridáme a čo z toho pripravíme, môžeme vytvoriť výborné studené alebo teplé predjedlá, šaláty, chuťovky pre hostí...


Zeleninové jedlá a šaláty - Anna Klimová, Príroda, 2003
Zeleninové jedlá a šaláty 
SK

Neodmysliteľnou súčasťou zdravej výživy je zelenina, ktorá obsahuje množstvo vitamínov nevyhnutných pre zdravie, vlákninu, priaznivo ovplyvňujúcu peristaltiku čriev.



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Člověk prochází přítomností se zavázanýma očima. Smí pouze tušit a hádat, co vlastně žije. Teprve později mu odvážou šátek s očí a on, pohlédnuv na minulost, zjistí, co žil a jaký to mělo smysl.“

Směšné lásky - Milan Kundera, 2015
Směšné lásky
Milan Kundera