Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024

Kuchařky podle potravin

Použité filtry
Zrušit filtry
SIMPLE: Snadné vaření na šest písmen - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2019
SIMPLE: Snadné vaření na šest písmen
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše...

  • Knihapevná vazba
    686 Kč
    Skladem 3 ks

Řízky, Ottovo nakladatelství, 2009
Řízky

Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub...

  • Knihapevná vazba
    142 Kč
    Do 2 – 4 dnů

Dýně - 50 snadných receptů, Naše vojsko CZ, 2014
Dýně - 50 snadných receptů

Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, vápník a hořčík...

  • Knihapevná vazba
    198 Kč
    Do 2 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    239 Kč
    Skladem

Léčení ovocem a zeleninou - Johan Richter, Eko-konzult, 2006
Léčení ovocem a zeleninou

Zajímavá publikace pojednává o zásadách zdravého stravování a o významu ovoce a zeleniny pro naše zdraví...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    117 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Maso mnoha chutí, Reader´s Digest Výběr, 2008
Maso mnoha chutí

Už jste ochutnali orientální závitky s jehněčím masem? Knihy nové ilustrované série DOBŘE JÍST, DOBŘE ŽÍT vám poskytnou rychlé a zdravé recepty s údaji o výživné hodnotě jednotlivých pokrmů...


Kurča - Tom Bridge, Slovart, 2008
Kurča 
SK

Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Knižočka, malá rozmerom, bohatá obsahom, ponúka 120 návodov na prípravu jedál z celého sveta...


Šaláty, Ikar, 2008
Šaláty 
SK

Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy...


Skvelé jedlá z kuracích pŕs, Foni book, 2020
Skvelé jedlá z kuracích pŕs 
SK

V kuchyni sú čoraz obľúbenejšie filety z kuracích pŕs, pretože sa dajú všade kúpiť a vďaka relatívne prírodnej chuti si ich každý ľahko okorení a ochutí podľa vlastnej chuti. Kuracie prsia môžeme plniť, pomlieť, krájať...


Grilovanie a letné šaláty - Jacqueline Bellefontaineová, Slovart, 2005
Grilovanie a letné šaláty 
SK

Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom pohľade začnú tiecť slinky. Nájdete v nej kapitoly venované grilovaniu rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov.


Masové recepty - Miroslav Mayer, Agentura VPK, 2006
Masové recepty

Pestrý výběr jídel z bohaté nabídky všech druhů masa. Seznámíte se s porcováním a k jakému účelu se maso hodí (smažení, pečení, dušení, guláše a pod.)

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Pečené mäsá (3), EX book, 2012
Pečené mäsá (3) 
SK

Obsah: Pečené husacie stehno Pečený bažant s jablkami Teľacie kolienko na spôsob pani pekárky Perlička na bielom víne Bravčové mäso s jablkami Roštenka na hubách Koleno na pive s muškátovým orieškom Špikovaný zajačí chrbát Anglický steak...

  • Knihašitá vazba
    42 Kč
    Skladem 1 ks

Rezne, Ottovo nakladateľstvo, 2009
Rezne 
SK

Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny, z vajec a húb...


Varíme a pečieme - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Ikar, 2017
Varíme a pečieme 
SK

V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka...


Zeleninové jedlá a šaláty - Anna Klimová, Príroda, 2003
Zeleninové jedlá a šaláty 
SK

Neodmysliteľnou súčasťou zdravej výživy je zelenina, ktorá obsahuje množstvo vitamínov nevyhnutných pre zdravie, vlákninu, priaznivo ovplyvňujúcu peristaltiku čriev.


Rybářská kuchařka - Eva Štiková, František Beníšek, 2008
Rybářská kuchařka

Kniha nabízí 130 receptů k zpracování ryb na všechny způsoby.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian