Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024

Přečtené kuchařky podle úpravy od nakladatelství Rebo

Použité filtry
Zrušit filtry
Zlatá kniha pečení, Rebo, 2012
Zlatá kniha pečení

Kniha Zlatá kniha pečení je skvělým pomocníkem každé kuchařky. Obsahuje více než 500 receptů na ovocné či smetanové dorty, cukroví, koláče, nejrůznější sladkosti, ale také na celozrnné a slané pečivo, chléb či housky...


Lexikon saláty, Rebo, 2007
Lexikon saláty

Nejlepší recepty na všechny druhy salátů - Všechno, co je třeba vědět o salátech - Rady pro nákup a skladování surovin - Přísady, zálivky, dresinky - Klasické i originální a exotické saláty.


Grilujeme s přáteli - Mette Ankarloo, Rebo, 2017
Grilujeme s přáteli

Krása grilování spočívá v jeho jednoduchosti a nekomplikovanosti, dobrém jídle a příjemné společnosti. Grilování znamená mnohem víc než položit kus masa na rošt a otevřít konzervu s omáčkou. V této knize je kladen důraz...


Sladké pečení, Rebo, 2008
Sladké pečení

V této knize vám nabízí široké spektrum sladkých moučníků, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...

Barbecue, Rebo, 2008
Barbecue

Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a ozvláštní kuchyni...


Dezerty pro svátek i všední den, Rebo, 2010
Dezerty pro svátek i všední den

Nadýchané krémy, výtečné moučníky, lehounké ovocné dezerty, neodolatelné poháry či zmrzlinové dobroty. To vše naleznete v této lákavé kuchařce, v níž se skrývá neuvěřitelných 1001 receptů a různých variací...


Pizza s vtipem a fantazií, Rebo, 2010
Pizza s vtipem a fantazií

Tato kuchařka v neobvyklém kulatém formátu nabízí lákavé recepty na pizzu ve více než 50 variacích. Obsahuje tří základní recepty na přípravu těsta: základní, celozrnné a bezlepkové těsto. Svou oblíbenou pizzu zde najdou milovníci masa,...


Dušené pokrmy, Rebo, 2008
Dušené pokrmy

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících dušených pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...


Pečení, Rebo, 2016
Pečení

Velká kniha pečení s osvědčenými recepty pro každé roční období a pro každou příležitost. Přes 500 bohatě ilustrovaných receptů ve 13 kapitolách. Tipy na moučníky pro slavnostní příležitosti. Tradiční sladkosti nenáročné na čas pro pohoštění vašich...


Pohoštění, které nikdy nezklame, Rebo, 2010
Pohoštění, které nikdy nezklame

Edice 1001 receptů nabízí nápadité, ale zároveň jednoduché recepty s mnoha zajímavými variacemi u každého pokrmu...

Dezerty, Rebo, 2007
Dezerty

Lahodný dezert jako sladká tečka na závěr jídla, sladké hlavní jídlo nebo pamlsek pro zpestření dne – kdo by odolal takovému pokušení? Tato kuchařka nabízí celou řadu lákavých receptů na jemné krémy a pudinky, náročné zmrzlinové variace,...


Čokoláda - Tobias Pehle, Rebo, 2009
Čokoláda

Čokoládu miluje snad každý. Kdo se chce ale o ní také více dozvědět, nalezne mnoho zajímavých informací na stránkách tohoto lexikonu. Čokoláda je tu představena jako fenomén, který hýbe světem chutí, obchodu, ale i módy...


Grilování - Yara Hackstein, Roger Kimpel, Rebo, 2012
Grilování

Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci“, a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států...


Co dům dal - Amanda Hellberg, Eveline Johnsson, Rebo, 2017
Co dům dal

Jedna brambora, rýže od večera, dvě pomačkané hrušky… stojí za to je uchovávat? Ano, rozhodně je nevyhazujte! Vařit ze zbytků je chytré, výhodné a šetrné vůči životnímu prostředí a výsledek je neuvěřitelně chutný...


Chuťovky a malá pohoštění, Rebo, 2007
Chuťovky a malá pohoštění

Koktejl z krevet byl dlouho nejpopulárnějším a často také jediným předkrmem, který jste si mohli v lepší restauraci vybrat. Doba se změnila a naše kuchyně dostala mezinárodní příchuť...


Wok - Kolektiv autorů, Rebo, 2001
Wok
  • Autorský kolektiv

Více než 40 vyzkoušených receptů snadných na přípravu.


Čokoládové dobroty, Rebo, 2007
Čokoládové dobroty

Existuje vůbec někdo, kdo by vášnivě nemiloval čokoládu? Čokoláda není pouze jídlo, které stimuluje smysly. Nejenže skvěle chutná, ale také uklidňuje a dodává energii...


Pikantní minutky, Rebo, 2006
Pikantní minutky

Rychlé, snadné a chutné recepty na skvelé minutky...


Lexikon grilování, Rebo, 2008
Lexikon grilování

Lexikon pro letní dny vám přináší základy grilování i nejlepší recepty z celého světa. Najdete v něm vše co musíte vědět o grilování, druhy grilů i zásady správného grilování, recepty a regionální speciality z celého světa...


Slané a sladké pečivo, Rebo, 2008
Slané a sladké pečivo

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Zhluboka jsem se nadechla a naslouchala známému, chlubivému hlasu svého srdce. Já jsem, já jsem, já jsem.“

Pod skleněným zvonem - Sylvia Plath, 2018
Pod skleněným zvonem
Sylvia Plath