Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Murtagh (česky) - Christopher Paolini, Nakladatelství Fragment, 2024

Papírové kuchařky podle úpravy od nakladatelství Grada

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná vazba
    292 Kč
    Skladem 1 ks

Cupcakes - Anna Šmalcová, Grada, 2020
Cupcakes

Cupcakes – krásky pečené v papírovém košíčku. To jsou zákusky s vynikajícím krémem a náplní, ochucené různými příchutěmi. Cupcakes mají velkou výhodu v tom, že nepotřebujete nádobí, jsou naporcované a dají se podávat k...

  • Knihapevná vazba
    251 Kč
    Skladem 1 ks

Raw food jako zážitek - Eva Peršinová, Grada, 2016
Raw food jako zážitek

Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých...

  • Knihabrožovaná vazba
    250 Kč
    Skladem 1 ks

Domácí uzeniny - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2013
Domácí uzeniny

Ode dneška si můžete připravovat pochoutky z masa doma! Budete rozhodovat o tom, co do nich dáte, a jak budou chutnat. Je to prosté, autorka, Cosima Bellersen Quirini vám ukáže cestu, jakou byste se měli ubírat, abyste dosáhli vysněného cíle...

Uzení - Jeremy Schmid, Grada, 2018
Uzení

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit...

  • Knihašitá vazba
    293 Kč
    Skladem 1 ks

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    209 Kč
    Skladem 3 ks

Vše o uzení - Vladimír Dyk, Grada, 2012
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

  • Knihapevná vazba
    208 Kč
    Skladem 1 ks

Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2017
Uzení pro labužníky

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...

  • Knihabrožovaná vazba
    204 Kč
    Skladem 2 ks

Udíme a grilujeme - Markus Kaufer, Grada, 2021
Udíme a grilujeme

Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím...

  • Knihapevná vazba
    292 Kč
    Skladem 1 ks

Sladké mlsání z mámina notýsku - Monika Lazarová, Grada, 2012
Sladké mlsání z mámina notýsku

Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné...

  • 149 Kč
    Skladem 1 ks
Zelenina z jednoho hrnce - Dominika Wójciak, Grada, 2023
Zelenina z jednoho hrnce

Poznejte delikátní tajemství přípravy zeleniny v jednom hrnci! Vaření v jednom hrnci je univerzální a jednoduché, přesto můžete připravit chutný pokrm přesně podle svého gusta. ať už jde o zeleninový guláš, sytou polévku, výživnou omáčku nebo sladkou...

  • Knihapevná vazba
    417 Kč
    Skladem 1 ks

Saláty, Grada, 2007
Saláty

Jíte rádi zdravě a lehce? Chcete být v dobré kondici a plní energie? Pak není nad saláty z čerstvé zeleniny!...


Fermentace - Holly Davis, Grada, 2021
Fermentace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...

  • Knihapevná vazba
    411 Kč
    Skladem 1 ks

Kitchen & the City - Petra Davidová, Grada, 2017
Kitchen & the City

Nalaďte svou chuť na jemné nuance pokrmů, zjistěte, že polévka dávno není „pouhou“ předehrou, že dezerty k životu nepotřebujeme, ale rozhodně je všichni chceme. A když hlavní jídlo, tak z čerstvých surovin. Ochutnávejte, zkoušejte a překvapujte své....


Víno a jídlo - Libor Ševčík, Grada
Víno a jídlo

Cílem publikace není předložit veřejnosti odborné knihy, ale pokusit se přinést přehlednou čtivou formou maximum informací o víně.


Fermentace - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2015
Fermentace

Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je...


Cukrářské zdobení - Klaudia Puchałka, Grada, 2023
Cukrářské zdobení

Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor – i nenápadný muffinek – působil ještě chutněji? Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty...

  • Knihabrožovaná vazba
    334 Kč
    Skladem 2 ks

Ohňová kuchařka - Jaroslav Kobylinský, Grada, 2014
Ohňová kuchařka

Když jsem poprvé ochutnal jídlo vytvořené v pánvi na ohni, byl jsem uchvácen. Bylo to „fresh“, bylo to „cool“ a bylo to „sexy“, píše v předmluvě autor, kterého vaření na otevřeném ohni fascinuje tak, že se rozhodl předat své labužnické zkušenosti dál...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Molekulární gastronomie - Petr Koukolíček, Grada, 2015
Molekulární gastronomie

První česká kniha o molekulární gastronomii je tu! Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor...


Fondue, raclette & horký kámen - Kolektiv autorů, Grada, 2005
Fondue, raclette & horký kámen
  • Autorský kolektiv

Nové způsoby vaření přímo „na stole“ – fondue, raclette, grilování na horkém kameni – jsou ideální pro příjemné večery s rodinou nebo přáteli u oblíbených jídel.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jestli něco dělá ze světa peklo, tak naše očekávání, že by to měl být ráj.“

Prokletí - Chuck Palahniuk, 2012
Prokletí
Chuck Palahniuk