Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Na téma pečení pro začátečníky kuchařky podle úpravy - pečení

Použité filtry
Zrušit filtry
Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny) - Kristina Lund, Kristina Lund, 2024
Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny)

Fika - sladká švédská kuchařka je kuchařka o sladkém švédském pečení. Kniha je rozdělená na kapitoly jaro, léto, podzim, zima a v každé kapitole jsou recepty se sezonními surovinami. Švédové slaví spoustu dní, ke kterým se pojí...

  • Knihapevná vazba
    413 Kč
    Skladem 2 ks

Ruce v mouce - Iva Trhoňová, CPRESS, 2017
 
Ruce v mouce - Iva Trhoňová, CPRESS, 2022
Ruce v mouce

Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít. Inspirujte se...

  • Knihapevná vazba
    299 Kč
    Do 2 – 5 dnů
  • 249 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    194 Kč
    Skladem
Další formáty

Slavná vejce, BURDA Media 2000, 2024
Slavná vejce

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět...

  • Knihapevná vazba
    327 Kč
    Skladem > 5 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller