Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Noční dům - Jo Nesbo, Kniha Zlín, 2024

Na téma slané pečivo kuchařky podle úpravy - pečení od nakladatelství Ikar

Použité filtry
Zrušit filtry
Basic baking - Základy pečenia - Sebastian Dickhaut, Cornelia Schinhartová, Ikar, 2003
Basic baking - Základy pečenia 
SK

Ak si myslíte, že nie každý môže byť pekárom či cukrárom, je najvyšší čas presvedčiť vás o opaku.

  • Přečtenávýborný stav
    119 Kč
    -39 %
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pizza - Dr. Oetker, Ikar, 2004
Pizza 
SK

Pikantná kuracia pizza, pestrá pizza, pizza s cestovinou, pizza s gyrosom...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Domáca pekáreň - Yvan Cadiou a kol., Ikar, 2009
Domáca pekáreň 
SK

V publikácii nájdete 300 ilustrovaných receptov slaných a sladkých chlebov, pečiva, koláčov a domácich zaváranín. Kuchyňa vám bude rozvoniavať a pochutnáte si na mäkučkom, lahodnom, voňavom pečive...


Bufetový branč - Tanja Dusyová, Ikar, 2009
Bufetový branč 
SK

Rytmus súčasného života si presadil potrebu pozývať hostí a ulahodiť im lákavými zájedkami v každom dennom čase – či už pri luxusných raňajkách, príjemnej poludňajšej párty alebo pri pestrom podvečernom bufetovom stole...


101 receptov a rád z časopisu Slovenka - Pečieme sladké a slané koláče - Kolektív autorov, Ikar, 2001
101 receptov a rád z časopisu Slovenka - Pečieme sladké a slané koláče 
SK
  • Autorský kolektiv

Výber z osvedčených receptov našich gazdiniek.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Chlieb - Eric Treuille, Ursula Ferrigno, Ikar, 2011
Chlieb 
SK

Táto praktická príručka vám umožní stať sa majstrami pekármi vo svojom dome! Obsahuje viac ako 100 receptov z celého sveta, vysvetlenie základných techník s fotografiami, správny výber surovín – predpoklad dobrých výsledkov, ...


Pečivo na slávnostné príležitosti, Ikar, 2006
Pečivo na slávnostné príležitosti 
SK

Vynikajúce drobné pečivo, koláče, torty a pečené darčeky...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    78 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Veľká kniha o pečení chleba - Kolektív autorov, Ikar, 2015
Veľká kniha o pečení chleba 
SK
  • Autorský kolektiv

Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva...


Pirôžky - Petr Jachnin, Ikar, 2013
Pirôžky 
SK

Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom,...


Tapas, Ikar, 2007
Tapas 
SK

Tapas sú chuťovky, ktoré sa s obľubou konzumujú nielen v ich domovine – Španielsku – k vínu, pivu alebo sherry. Drobné lahôdky z rôznych druhov mäsa a rýb, zeleniny a vajec sa dajú vyčariť rýchlo a jednoducho.



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Možná se pokaždé, když otevřeme oči, znovu narodíme, a následně v nás něco umře, když je zavřeme.“

Letní světlo, a pak přijde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2021
Letní světlo, a pak přijde noc
Jón Kalman Stefánsson