S červenou obálkou na téma maso kuchařky podle úpravy
Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...
-
Knihabrožovaná vazba209 KčSkladem 3 ks
Není nic jednoduššího, než si připravit několik ingrediencí, různě je pokrájet a zamíchat a máte hotovou svačinu, večeři nebo...
-
Knihapevná vazba205 KčDo 8 – 13 dnů
152 receptů vhodných k přípravě uzených pokrmů i k douzování...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Viac ako 30 autorov prispelo do pestrofarebnej mozaiky receptúr z rôznych kútov sveta, tradičných, vekmi overených, i tých novších...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle