Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Papírové žlutá kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Pro koho
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Cukroví na vánoce - Věra Štěpánská, V.P.K., 2005
Cukroví na vánoce

Nejen cukroví na Vánoce, ale také pomůcky, polotovary, velikonoční cukroví a pečivo i dobroty pro ostatní dny vám nabízí právě tento sešit receptů.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Což takhle dát si... Dýně - Lenka Požárová, O.O.T.B. Solutions, 2005
Což takhle dát si... Dýně

Dýně nepatří mezi klasické pokrmy naší kuchyně, ale přesto, jak nám autorka ve své knize sama ukáže, je nekonečným zdrojem inspirací pro různé tepelné úpravy...

  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané
  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané

Saláty, Grada, 2007
Saláty

Jíte rádi zdravě a lehce? Chcete být v dobré kondici a plní energie? Pak není nad saláty z čerstvé zeleniny!...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Koláče a dorty s vtipem a fantazií, Rebo, 2010
Koláče a dorty s vtipem a fantazií

Vždy si lze zpříjemnit chvíle s rodinou i s přáteli tradiční pochoutkou, kterou představují koláče a dorty. Podle ročního období je plníme sezonním ovocem nebo máslovými, tvarohovými, ořechovými či čokoládovými náplněmi...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Pomazánky - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Pali
Pomazánky

Kniha plná receptů na pomazánky slané, sladké, z masa i mléčných výrobků, luštěnin, vajíček i zeleniny. Spousta chutných pomazánek - tradičních i méně známých.


Laskončina kuchařka: rychlé mňamky - Zuzana Pavésková, Zdenka Chocholoušová, Jan Vajda (ilustrácie), Nakladatelství Fragment, 2014
Laskončina kuchařka: rychlé mňamky

Pohádkové prasátko Pigy se svou kamarádkou a skvělou kuchařkou Laskonkou připravily již druhou knížku těch nejbáječnějších receptů. Vyzkoušejte nové dobroty, které si díky kresleným návodům zvládnou připravit děti samy. Podporujte jejich samostatnost a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Moučníky a dezerty - Gwenaëlle Guichard-Solignac, Rebo, 2007
Moučníky a dezerty

Nechejte se svést sladkým pokušením lákavých dobrot a začtěte se do 1000 receptů na báječné dezerty a moučníky.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Domácí pekárna - malý zázrak v kuchyni - Dája Mrázová, Alpress, 2005
Domácí pekárna - malý zázrak v kuchyni

Máte chuť zkusit si přípravu domácího chleba, a nikdy jste neměli odvahu? Nabízíme vám ověřené recepty, s nimiž si připravíte pečivo podle vlastní chuti...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Škola živé stravy - Anna Hýžová, Agama, 2013
Škola živé stravy

Vitariánství je životní směr, ve kterém je stravování založeno na konzumaci pouze tepelně neupravovaných, syrových – živých potravin, tj. zeleniny, ovoce, ořechů, semínek a bylin. Kniha Škola živé stravy - Vitariánství jako Cesta již není zaměřena po

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Dýně - chutná, léčí, zdobí - Pavel Martin, Ivo Železný, 2003
Dýně - chutná, léčí, zdobí

Tykve, dýně, cukety a patisony jsou stále českou kuchyní neprávem zanedbávané, třebaže na Moravě a především na Slovensku už dávno dokázali ocenit skvělé vlastnosti těchto zajímavých zelenin...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Masové recepty - Miroslav Mayer, Agentura VPK, 2006
Masové recepty

Pestrý výběr jídel z bohaté nabídky všech druhů masa. Seznámíte se s porcováním a k jakému účelu se maso hodí (smažení, pečení, dušení, guláše a pod.)

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Moučníky sestry Anastázie - Anastázia Pustelniková, Karmelitánské nakladatelství, 2011
Moučníky sestry Anastázie

Sestra Anastázie shromáždila a vlastní letitou praxí vyzkoušela řadu výborných receptů moučníků, vycházející z kulinářského umění nejrůznějších tradic. Najdeme zde recepty na přípravu luxusních dortů i jednoduchých a levných moučníků pro každodenní...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Těstoviny Špalíček receptů - Tom Bridge, Slovart CZ
Těstoviny Špalíček receptů

o vás tou nejlepší volbou....

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Pizza - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
Pizza
  • Autorský kolektiv

Zachutnala Vám italská kuchyně? Jejím základem jsou přeci pizzy. Tak dotoho!..

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařka: Vaříme v pánvi WOK - Karina Havlů, Dona, 2001
Kuchařka: Vaříme v pánvi WOK

Recepty pro přípravu jídel v pánvi, používané tradičně především v čínské kuchyni...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Brokolice na 150 způsobů - Karina Havlů, Táňa Martinková, Vyšehrad, 2005
Brokolice na 150 způsobů

V kuchařce najdete 150 receptů na přípravu stále častěji kupované zeleniny - brokolice. Naštěstí za stále příznivější cenu. Kuchařka je plná nápadů a nových receptů. Jen například receptů na brokolicovou polévku je 11. Dále najdeme mnoho předpisů na...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Domácí chléb a jiné pečivo - Cécille Decaux, Guillaume Decaux, CPRESS, 2009
Domácí chléb a jiné pečivo

Kniha plná praktických rad a spousty lahodných receptů pro každého, kdo chce začít používat domácí pekárnu. Seznamí vás s možnými ingrediencemi, pomůckami, vlastnostmi domácí pekárny. Naleznete zde také praktické tipy, aby se vám pečení co nejlépe dařilo.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Sýrová kuchařka - Jitka Hőflerová, Vyšehrad, 2001
Sýrová kuchařka

143 receptů Známé i neznámé, ale vždy velice chutné pokrmy ze sýrů nabízí autorka v nové kuchařce o úpravě sýrů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pekárnománie - Radka Hrevušová, Iva Trhoňová, Dona, 2011
Pekárnománie

Není návodem k používání domácí pekárny, ale inspirací k jejímu využití. V pekárně nemusíme péct jen klasický chleba, nebo jí využívat na přípravu kynutého těsta. Tato šikovná věcička umí i uvařit krupicovou kaši...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Basic baking - Základy pečenia - Sebastian Dickhaut, Cornelia Schinhartová, Ikar, 2003
Basic baking - Základy pečenia 
SK

Ak si myslíte, že nie každý môže byť pekárom či cukrárom, je najvyšší čas presvedčiť vás o opaku.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen