Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

Černá kuchařky podle úpravy - grilování

Použité filtry
Zrušit filtry
Jak grilovat - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2001
Jak grilovat

Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás na každém kroku pečením na otevřeném ohni: od výběru a koupi grilu až po bezpečné zapálení ohně...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Grilujeme doma i v přírodě - Monika Rohardtová, Fortuna Print, 2006
Grilujeme doma i v přírodě

Grilováni - zábava pro každého. V knize najdete základní pravidla grilování, recepty vhodné pro slávnostní příležitosti, úpravu pokrmů, klasické steaky, jemná žebírka, ryby pečené v popelu...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Weber grilování: Steaky - Jamie Purviance, Ikar CZ, 2016
Weber grilování: Steaky

Šťavnatý, zprudka ogrilovaný steak neodmyslitelně patří k letnímu posezení s rodinou a přáteli. Naučte se i vy vybrat to nejlepší maso, připravit k němu pikantní i jemné omáčky a inspirujte se recepty sesbíranými pod značkou Weber...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Weber grilování: Burgery - Jamie Purviance, Ikar CZ, 2016
Weber grilování: Burgery

Co může být lepšího, než zakousnout se do šťavnatého a chuťově vyladěného burgeru? Vůně grilovaných karbanátků a zeleniny, měkká houska a skvěle ochucené omáčky, to vše přímo vybízí ke grilování na zahradě. V této knize najdete ty nejlepší recepty...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Sestav si svůj burger - Vicki Smallwood, Mladá fronta, 2015
Sestav si svůj burger

Zajímavě sestavená kniha je určena jak milovníkům burgerů, tak i těm, kteří se do tajů tohoto fenoménu teprve chystají proniknout. Stránky jsou rozstřiženy na jednotlivé recepty na burger, omáčku, oblohu a bulku – vše, co do správného burgeru patří...

  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané

Špeciality na grile - Vojtech Artz, Jaroslav Vašák, Cesty, 2001
Špeciality na grile 
SK

Špeciality na grile.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Weber - Grilovanie, Steaky - Jamie Purviance, Príroda, 2016
Weber - Grilovanie, Steaky 
SK

Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Weber - Grilovanie, Burgery - Jamie Purviance, Príroda, 2016
Weber - Grilovanie, Burgery 
SK

Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Víra v budoucnost - to je pochybná ctnost, nemyslíš? Něco stejně pošetilého jako stavět modely lodí do lahví. Víš, jak to myslím - obdivuhodné, ale trochu z toho naskakuje husí kůže. “

Domov na konci světa - Michael Cunningham, 2013
Domov na konci světa
Michael Cunningham