Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024

Kuchařky podle úpravy

Použité filtry
Zrušit filtry
Vše kolem vaření - Lioba Waleczeková, Slovart CZ, 2008
Vše kolem vaření

Dokonalá kulinářská příručka poskytuje nezbytné znalosti potřebné k přípravě chutného i pestrého jídla. Jako fundovaný průvodce světem potravin nabízí tato kniha spoustu informací o všech pochoutkách, které lahodí vašemu jazyku...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Magické bábovky - Barbora Húbeková, Paulína Franková, Vydavateľstvo Maxim, 2019
Magické bábovky 
SK

Aj tradičný koláč ako bábovka sa dá piecť inak. Napríklad na päťdesiat pestrých, netradičných, lahodných a magických spôsobov. Či už hľadáte klasickú bábovku alebo exotický podtón, veľkú bábovku alebo jej mini verziu - nájdete ju v tejto knihe, ktorá...

  • Knihapevná vazba
    278 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Le torte di Fiorella - Fiorella Balzamo, University of Barcelona, 2010
Le torte di Fiorella 
IT
  • Knihabrožovaná vazba
    1 101 Kč
    Více než 30 dní

Pečieme drobné sladkosti, Svojtka&Co., 2013
Pečieme drobné sladkosti 
SK

Servírovať ku káve "len múčnik", to je minulosť! Novými trendmi v kuchyni sú rozkošné drobné zákusky, placky, makrónky- plnené krémom i ovocím, prizdobené čokoládou i šľahačkou- ako sa komu páči. Nielenže neuveriteľne dobre chutia...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen