Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024

České kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Cháluj líp! - Těhotnej kuchař, TK Books, 2022
Cháluj líp!

Těhotnej kuchař vydává svou první kuchařku! A je jiná, než jste zvyklí. Obsahuje 77 receptů včetně seznamu ingrediencí a postupu přípravy...

  • Knihaflexi vazba
    430 Kč
    Skladem > 5 ks

Super jednoduše bez masa - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2022
Super jednoduše bez masa

Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou...

  • Knihapevná vazba
    384 Kč
    Skladem 5 ks
  • Přečtenávýborný stav
    258 Kč
    Skladem

Zlatá klasika - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2023
Zlatá klasika

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem > 5 ks

Na grilu - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2021
Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks
Jazyk, srdce, mozek, krev - Martin Pecina, Esence, 2023
Jazyk, srdce, mozek, krev

Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha...

  • Knihapevná vazba
    639 Kč
    Skladem 4 ks

Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2022
 
Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2021
Naše

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Do 10 – 12 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    259 Kč
    Skladem

Pochoutkový rok 2 - Patrik Rozehnal, Radioservis, 2022
Pochoutkový rok 2

V kuchařce Pochoutkový rok 2 najdete celkem 110 zajímavých rodinných receptů z celé naší země. Rozděleny jsou na slané a sladké. Jde o nejrůznější chuťovky, polévky, masové i těstovinové pokrmy, sladké řezy, kynuté...

  • Knihapevná vazba
    181 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Vaříme nebesky - Veronika Beskydiarová, Sevruga, 2022
Vaříme nebesky

Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit!...

  • Knihapevná vazba
    466 Kč
    Skladem 4 ks

Herbář 2 - Kateřina Winterová, Edice ČT, 2021
Herbář 2

„Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!“ Takto popisuje autorka pokračování své úspěšné knihy...

  • Knihapevná vazba
    374 Kč
    Do 10 – 12 dnů

Jak vaříme u Matěje - Jan Punčochář, Šulc - Švarc, 2023
Jak vaříme u Matěje

První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o...

  • Knihapevná vazba
    490 Kč
    Skladem 4 ks
Hostina - Petra Hajzlerová, Pavel Ovsík, PeopleComm, 2022
Hostina

V naší zemi je bezmála 1,5 milionu domácností, v kterých žije jen jeden jediný člověk a ani v těch zbylých není nijak narváno. Tempo moderní doby je zběsilé a neustále narůstá. Lidé se tak až příliš často stravují sami a v běhu...

  • Knihašitá vazba
    489 Kč
    Skladem 3 ks

Ottova velká hrníčková kuchařka 1, Ottovo nakladatelství, 2022
Ottova velká hrníčková kuchařka 1

Nejkomplexnější kuchařská dvoudílná kniha pro všechny, kteří si chtějí usnadnit vaření...

  • Knihapevná vazba
    199 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Domácí kuchařka - Marie Vinická, Nava, 2023
Domácí kuchařka

Domácí kuchařka Marie Vinické je zaměřena především na tradiční recepty, ale svůj oblíbený pokrm si tam pravděpodobně najde každý. Polévky, masitá jídla, přílohy, bezmasá jídla, vánoční cukroví, moučníky, dorty...

  • Knihapevná vazba
    402 Kč
    Do 10 – 12 dnů

Pochoutky z horské chaloupky - Patrik Rozehnal, Radioservis, 2024
Pochoutky z horské chaloupky

Kuchařka Pochoutky z horské chaloupky je volným pokračováním knižního hitu Pochoutky z chaloupky. Najdete v ní sto původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla. Těšit se můžete na pochoutky v podobě pomazánek a salátů, slaných...

  • Knihapevná vazba
    246 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Šumavská kuchařka - Radek Pálka, Grada, 2022
Šumavská kuchařka

Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň....

  • Knihapevná vazba
    327 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    293 Kč
    Ihned ke stažení

Jihomoravská kuchařka - Radek Pálka, Grada, 2023
Jihomoravská kuchařka

Jihomoravský kraj se vyznačuje pestrou škálou lidových tradic, které daly vzniknout svérázné regionální gastronomii. Na osobitých rysech zdejší kuchyně se podílí především úrodnost kraje s dostatkem obilí, brambor, ovoce a také vína. Všední kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    335 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    293 Kč
    Ihned ke stažení

Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Připravujeme,
    vychází 30. 6. 2024


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
Viktorie Hanišová