Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024

České kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Cháluj líp! - Těhotnej kuchař, TK Books, 2022
Cháluj líp!

Těhotnej kuchař vydává svou první kuchařku! A je jiná, než jste zvyklí. Obsahuje 77 receptů včetně seznamu ingrediencí a postupu přípravy...

  • Knihaflexi vazba
    430 Kč
    Skladem > 5 ks

Super jednoduše bez masa - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2022
Super jednoduše bez masa

Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou...

  • Knihapevná vazba
    384 Kč
    Skladem 5 ks
  • Přečtenávýborný stav
    258 Kč
    Skladem

Zlatá klasika - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2023
Zlatá klasika

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem > 5 ks

Na grilu - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2021
Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks
Jazyk, srdce, mozek, krev - Martin Pecina, Esence, 2023
Jazyk, srdce, mozek, krev

Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha...

  • Knihapevná vazba
    639 Kč
    Skladem 4 ks

Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2022
 
Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2021
Naše

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Do 10 – 12 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    259 Kč
    Skladem

Herbář 2 - Kateřina Winterová, Edice ČT, 2021
Herbář 2

„Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!“ Takto popisuje autorka pokračování své úspěšné knihy...

  • Knihapevná vazba
    374 Kč
    Do 10 – 12 dnů

Vaříme nebesky - Veronika Beskydiarová, Sevruga, 2022
Vaříme nebesky

Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit!...

  • Knihapevná vazba
    466 Kč
    Skladem 4 ks

Hostina - Petra Hajzlerová, Pavel Ovsík, PeopleComm, 2022
Hostina

V naší zemi je bezmála 1,5 milionu domácností, v kterých žije jen jeden jediný člověk a ani v těch zbylých není nijak narváno. Tempo moderní doby je zběsilé a neustále narůstá. Lidé se tak až příliš často stravují sami a v běhu...

  • Knihašitá vazba
    489 Kč
    Skladem 3 ks

Liga destilatérů a kurzy hladovění - Milan Badal, Sursum, 2008
Liga destilatérů a kurzy hladovění

Celobarevná publikace s recepty, rozdělená podle ročních období. Už sám podtitul knihy Labužnické putování po Čechách a Moravě prozrazuje autorovo zaujetí kulinářstvím...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    174 Kč
    Do 4 – 6 dnů
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 2000
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.)

Již čtvrtou částí pokračuje edice vinářských knih v podmínkách české gastronomie. Tentokrát se čtenář seznámí s vinářskou Itálií a jejími skvělými víny. Všem příznivcům vinářství je tak umožněno proniknout do tajů tohoto velkolepého umění....

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    53 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část II.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 1997
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část II.)

Druhá část mimořádné série o jednotlivých vinařských zemích Evropy je věnována vínům Německa.mapuje srozumitelně a přehledně vinařství této velmoci v přípravě bílých vín.Kniha je doplněna řadou názorných ukázek a testem k vyzkoušení vědomostí čtenářů.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    48 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pochoutky z horské chaloupky - Patrik Rozehnal, Radioservis, 2024
Pochoutky z horské chaloupky

Kuchařka Pochoutky z horské chaloupky je volným pokračováním knižního hitu Pochoutky z chaloupky. Najdete v ní sto původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla. Těšit se můžete na pochoutky v podobě pomazánek a salátů, slaných...

  • Knihapevná vazba
    246 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část III.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 1999
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část III.)

Kniha seznamuje čtenáře s víny Řecka, které je považováno za kolébku světového vinařství.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Hospody a pivo v české společnosti, Academia, 1999
Hospody a pivo v české společnosti

Ústav pro českou literaturu AV ČR Mnohovrstevný pohled na jedinečné fenomény české společnosti – hospody a pivo. V 37...


České pivo - Petr Basař a kol., Havlíček Brain Team, 2011
České pivo

Kniha vyšla s mimořádným úspěchem jako základní dílo v oboru poprvé v roce 1998 a první vydání bylo okamžitě rozprodáno. V roce 1999 připravili proto autoři G. Basařová a I. Hlaváček druhé, rozšířené vydání, které rovněž - přes vysoký náklad - uspělo ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pivní ročenka pro milovníky dobrého českého piva 2012, Baštan, 2012
Pivní ročenka pro milovníky dobrého českého piva 2012

Obsahuje pohled do historie pivovarnictví, sladovnictví, novinky, trendy ve výrobě, spotřebě piva, představení pivovarů, minipivovarů, malovařičů domácích piv, významných osobností spojených s pivovarnictvím. Přehled pivních soutěží a akcí...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Připravujeme,
    vychází 30. 6. 2024

S alkoholem za plotnou - Alice Boková, Dona, 2006
S alkoholem za plotnou

V nabízené kuchařce najdete mnoho klasických, vyzkoušených receptů, které se mnohdy vaří po celém Česku, ale i zcela nové předpisy, jak můžete s alkoholem experimentovat od delikates, přes hlavní jídla masová i zeleninová až po moučníky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Druhá kniha o kráse snoubení vín a pokrmů - Luboš Bárta, Branko Černý, Geronimo Collection, 2005
Druhá kniha o kráse snoubení vín a pokrmů

Tato publikace vznikla na principu hledání ideálních vzhledových, aromatických a především chuťových kombinací vín, pokrmů a sýrů...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover