Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Na téma drůbeží maso kuchařky dle národní kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2021
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    305 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Lahodná drůbež, RF HOBBY, 2020
Lahodná drůbež

Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychlou teplou večeři i...

  • Knihabrožovaná vazba
    137 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Dezerty, Gurmán Club, 2012
Dezerty 
SK

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    127 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    212 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Chicken A to Z - Mireille Sanchez, Rizzoli Universe, 2021
Chicken A to Z 
EN

Celebrating chicken s central place in the world s culinary repertoire, this book gathers more than 1,000 recipes along with anecdotes, stories, and trivia from every continent...

  • Knihapevná vazba
    1 013 Kč
    Skladem 1 ks

Kurča, Ottovo nakladatelství, 2005
Kurča 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pizza, Ottovo nakladatelství, 2005
Pizza 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Milovníci pizze a zberatelia receptov táto zbierka je práve pre vás.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Čokoláda, Agentúra Cesty, 2006
Čokoláda 
SK

"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najväčších pokušení, aké si človek môže predstaviť..."


Šaláty, Ottovo nakladatelství, 2005
Šaláty 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Torty, Ottovo nakladatelství, 2005
Torty 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Torty možno rozdeliť do dvoch kategórii - šľahané torty a maslové torty. Šľahané torty obsahujú veľa vajec, cukru a tekutiny v pomere k múke a málo, prípadne žiadne tuky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Syry, Ottovo nakladatelství, 2005
Syry 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Podľa legendy syr vynašiel jeden arabský kupec, ktorý sa vydal na ťave na cesty a vo vrecku z ovčieho žalúdka si niesol zásobu mlieka na jeden deň. Horúčava, pohyb a syridlo ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Keksy, Ottovo nakladatelství, 2005
Keksy 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Maslové kolieska, syrové pečivo, čajové keksy či taštičky plnené džemom, stačí nakúpiť potrebné suroviny a pustiť sa do pečenia.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Slané pochúťky, Ottovo nakladatelství, 2005
Slané pochúťky 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Poznáte Ricottové cesto? Chcete pripraviť svojim blízkym netradičné pohostenie? Nechajte sa inšpirovať zbierkou receptov :

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes