Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Můžeš říct: Miluju tě - Markéta Forejtová, Monika Seidlová, Nofreeusernames, CooBoo CZ, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011
Larousse Gastronomique 
EN

"Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black...

  • Knihapevná vazba
    1 828 Kč
    Skladem 1 ks

Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    826 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    1 512 Kč
    Skladem 1 ks

I Love New York - Daniel Humm, Will Guidara, Francesco Tonelli, Random House, 2013
I Love New York 
EN

From the acclaimed team behind Manhattan's three-Michelin-starred Eleven Madison Park restaurant comes this deluxe cookbook showcasing the foods, ingredients, and culinary history of New York...

  • Knihapevná vazba
    1 492 Kč
    Skladem 1 ks

Eleven Madison Park - Daniel Humm, Will Guidara, Little, Brown, 2011
Eleven Madison Park 
EN

Eleven Madison Park is one of New York City's most popular fine-dining establishments, where Chef Daniel Humm marries the latest culinary techniques with classical French cuisine...

  • Knihapevná vazba
    1 447 Kč
    Skladem 1 ks

Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
Jean-Francois Piege 
EN

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ...

  • Knihapevná vazba
    1 379 Kč
    Do 3 – 7 dnů

Mexico from the Inside Out - Enrique Olvera, Phaidon, 2015
Mexico from the Inside Out 
EN

The debut book from Mexico's best chef, Enrique Olvera of Pujol, pioneer of contemporary, authentic Mexican food and global gourmet influencer. As featured on Good Morning America...

  • Knihapevná vazba
    1 277 Kč
    Skladem 1 ks

Greece - Vefa Alexiadou, Phaidon, 2017
Greece 
EN

Greece: The Cookbook is the definitive work on the rich and fascinating cooking of modern Greece. Greece: The Cookbook is the first truly comprehensive bible of Greek food in English. Rapidly increasing in popularity, ...

  • Knihapevná vazba
    1 193 Kč
    Skladem 1 ks

The Silver Spoon Classic - The Silver Spoon Kitchen, Phaidon, 2019
The Silver Spoon Classic 
EN

A luxurious collection of the best recipes from the world's leading Italian cookbook - with all new photography and design First published in 1950, Il Cucchiaio d'Argento, or its English-language offspring The Silver Spoon, is the ultimate compilation...

  • Knihapevná vazba
    1 184 Kč
    Více než 30 dní

Eataly, Contemporary Italian Cooking - Oscar Farinetti, Phaidon, 2023
Eataly, Contemporary Italian Cooking 
EN

The best modern Italian recipes from the largest and most prestigious Italian marketplace in the world...

  • Knihapevná vazba
    1 181 Kč
    Skladem 2 ks

Let's Eat Italy! - Francois-Regis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2021
Let's Eat Italy! 
EN

From the same team that created Let's Eat France! comes this celebration of Italian food in the form of an oversized, obsessively complete, visual feast of a book...

  • Knihapevná vazba
    1 178 Kč
    Skladem 4 ks
Manu, Recipes and Stories from My Brazil - Manoella Buffara, Phaidon, 2023
Manu, Recipes and Stories from My Brazil 
EN

The story, inspiration, and recipes behind Latin America's Best Female chef (2022) and her eponymous restaurant in Curitiba...

  • Knihapevná vazba
    1 175 Kč
    Skladem 1 ks

Silver Spoon, Phaidon, 2011
Silver Spoon 
EN

The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions....

  • Knihapevná vazba
    1 169 Kč
    Více než 30 dní

The Jewish Cookbook - Leah Koenig, Phaidon, 2019
The Jewish Cookbook 
EN

A rich trove of contemporary global Jewish cuisine, featuring hundreds of stories and recipes for home cooks everywhere The Jewish Cookbook is an inspiring celebration of the diversity and breadth of this venerable culinary tradition...

  • Knihapevná vazba
    1 164 Kč
    Do 3 – 7 dnů

The French Laundry Cookbook - Thomas Keller, Workman, 1999
The French Laundry Cookbook 
EN

The most transformative cookbook of the century celebrates this milestone by showcasing the genius of chef/proprietor Thomas Keller himself. Keller is a wizard, a purist, a man obsessed with getting it right. And this, his first cookbook, ...

  • Knihapevná vazba
    1 161 Kč
    Více než 30 dní

D.O.M. - Alex Atala, Phaidon, 2013
D.O.M. 
EN

D.O.M.: Rediscovering Brazilian Ingredients is an exclusive look at one of the world’s most exciting chefs, his unique relationship with the produce of his native Brazil and the food he creates from it...

  • Knihapevná vazba
    1 132 Kč
    Skladem 1 ks

Arábia chutí - Emíre Khidayer, Alan Hyža, Rotran, 2016
Arábia chutí 
SK

Povedz mi, čo a ako ješ, a ja pochopím, kto si. Výber potravín, príprava jedla, ale aj pravidlá vrátane odporúčaní i obmedzení odrážajú mentalitu národa a jeho kultúru. Rovnako prostredie, prístup k jedlu a tiež to, s kým sa stoluje a ako. Autorka znova p

  • Knihapevná vazba
    1 127 Kč
    Do 4 – 5 dnů

The Korean Cookbook - Junghyun Park, Jungyoon Choi, Phaidon, 2023
The Korean Cookbook 
EN

350 authentic and delicious Korean recipes for the home cook, written by the perfect guides to this extraordinary cuisine – an acclaimed Korean chef and a Korean culinary expert...

  • Knihapevná vazba
    1 124 Kč
    Více než 30 dní

French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
French Pâtisserie 
EN

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ...

  • Knihapevná vazba
    1 116 Kč
    Skladem 1 ks

Bras - Sebastien Bras, Phaidon, 2022
Bras 
EN

The story behind one of the most influential restaurants in the world, situated in the picturesque Aubrac region of France...

  • Knihapevná vazba
    1 114 Kč
    Skladem 1 ks

Slow Food, Fast Cars - Massimo Bottura, Lara Gilmore, Jessica Rosval, Phaidon, 2023
Slow Food, Fast Cars 
EN

Welcome to Casa Maria Luigia, Massimo Bottura and Lara Gilmore's idyllic guest house in the Italian countryside...

  • Knihapevná vazba
    1 106 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Výzvy byly těžké jen tehdy, když jste předem čekali, že neuspějete.“

S láskou, Lukov - Mariana Zapata, 2021
S láskou, Lukov
Mariana Zapata