Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Přečtené v cizím jazyku kuchařky dle národní kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
Recepty od Amazonky | Recepti za Amazonke - Miriam Kelečič, A-knihy, 2022
Recepty od Amazonky | Recepti za Amazonke 
SK

V knihe vám ozrejmím trochu inak sviatky a obyčaje jedál v Chorvátsku a pre priateľov z Chorvátska obyčaje na Slovensku, tak ako idú v priebehu kalendárneho roku Veľkú noc a Vianoce...


Jamie's Italy - Jamie Oliver, Penguin Books, 2005
Jamie's Italy 
EN

Ever since working at the River Cafe for Ruth Rogers and Rose Gray, Jamie Oliver has had a serious passion for Italian food...


Fresh India - Meera Sodha, Fig Tree, 2016
Fresh India 
EN

This is a book all about vegetables, but whether you call it a vegetarian cookbook is up to you. There are familiar and classic Indian recipes like dals, curries and pickles, alongside less familiar ones that use seasonal British ingredients...


Nordic Bakery Cookbook - Miisa Mink, Ryland, Peters and Small, 2013
Nordic Bakery Cookbook 
EN

Launched in 2007, the Nordic Bakery is a peaceful haven in the heart of London. Their products reflect the wholesome but comforting style of baking in Scandinavia...

Nigellissima - Nigella Lawson, Chatto and Windus, 2012
Nigellissima 
EN

Nigellissima takes inspiration from Italian cooking to bring the spirit of Italy into the kitchen and onto the plate, pronto. At the heart of Italian cookery lies a celebration of food that is fresh, ...


Czech cuisine a modern approach - Eva Filipová, Pragma, 2008
Czech cuisine a modern approach 
EN

Ochutnejte klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům...


Czech cookbook - Magdalena Wagnerová, Petr Sýkora, Plot, 2016
Czech cookbook 
EN

The best recipes of Czech cuisine. Czechs have always liked to eat. Czech women have been renowned as excellent cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional recipes, nourishing ingredients and time-proven practices...


Together - Julie Cohen, Orion, 2018
Together 
EN

Robbie and Emily they have been together for decades. Now, their joints are creaking and their eyesight is failing - but their love for each other is as fresh and fierce as the day they first met...



Culinaria Italy: Italian Specialties, Könemann, 2004
Culinaria Italy: Italian Specialties 
EN

The "land where lemons bloom" was already a fascinating travel destination long before Goethe identified it as such. The grand culture and varied landscapes of Italy have attracted and inspired artists and writers of every epoch...

Where Chefs Eat - Joe Warwick, Phaidon, 2015
Where Chefs Eat 
EN

Forget the restaurant guides compiled by a panel of mysterious experts, these guides are by the real insiders: more than 600 of the world’s leading chefs. Listing their favourite places to eat from neighbourhood eateries to high-end restaurants, ...


The Best Czech Recipes - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
The Best Czech Recipes 
EN

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...


Scandi Kitchen - The Scandi Kitchen, Ryland, Peters and Small, 2015
Scandi Kitchen 
EN

This accessible and entertaining introduction to Scandinavian food contains over 80 recipes to try at home, developed by Bronte Aurell, owner of the popular ScandiKitchen Cafe in London’s bustling West End...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen