Na téma pečení v anglickém jazyku kuchařky dle národní kuchyně
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...
-
Knihapevná vazba841 KčVíce než 30 dní
Who says you can't bake every day? Inside this book Nadiya shows you how to let your oven take the strain to create simple bakes, bursting with flavour, every day of the week...
-
Knihapevná vazba717 KčVíce než 30 dní
With honesty and curiosity, British-born Omani-Zanzibari chef Dina Macki explores the unique foodscape of Oman, in the first Omani cookbook to be written by an Omani chef...
-
Knihapevná vazba596 KčSkladem 1 ks
Journalist François Blanc’sSweet France isa collection of dessert recipes from the world’s best French pastry chefs...
-
Knihapevná vazba709 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle