Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Na téma nápoje kuchařky dle národní kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
Liga destilatérů a kurzy hladovění - Milan Badal, Sursum, 2008
Liga destilatérů a kurzy hladovění

Celobarevná publikace s recepty, rozdělená podle ročních období. Už sám podtitul knihy Labužnické putování po Čechách a Moravě prozrazuje autorovo zaujetí kulinářstvím...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    173 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Toskánsko, Marco Polo, 2020Toskánsko, Lingea, 2019Toskánsko, Marco Polo, 2017
Toskánsko

Pamětihodnosti Toskánska zde představíme ve čtyřech kapitolách. Rozdělení jednotlivých oblastí je uvedeno na mapě na této straně. Každé kapitole je přiřazena jedna konkrétní barva...

  • Knihakroužková vazba
    237 Kč
    Do 16 – 21 dnů

Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část III.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 1999
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část III.)

Kniha seznamuje čtenáře s víny Řecka, které je považováno za kolébku světového vinařství.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 2000
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.)

Již čtvrtou částí pokračuje edice vinářských knih v podmínkách české gastronomie. Tentokrát se čtenář seznámí s vinářskou Itálií a jejími skvělými víny. Všem příznivcům vinářství je tak umožněno proniknout do tajů tohoto velkolepého umění....

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    66 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Hospody a pivo v české společnosti, Academia, 1999
Hospody a pivo v české společnosti

Ústav pro českou literaturu AV ČR Mnohovrstevný pohled na jedinečné fenomény české společnosti – hospody a pivo. V 37...


Toskánsko - Birgit Müller, Vašut, 2012
Toskánsko

Toskánsko můžeme označit za nejkrásnější "umělecké dílo" Evropy: města plná fascinujících kulturních památek tvoří harmonický celek s překrásnou přírodou. Kdo tento kout světa jednou navštíví, bude se sem vždy vracet…


České pivo - Petr Basař a kol., Havlíček Brain Team, 2011
České pivo

Kniha vyšla s mimořádným úspěchem jako základní dílo v oboru poprvé v roce 1998 a první vydání bylo okamžitě rozprodáno. V roce 1999 připravili proto autoři G. Basařová a I. Hlaváček druhé, rozšířené vydání, které rovněž - přes vysoký náklad - uspělo ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jačí máslo a černý čaj - Wade Brackenbury, Volvox Globator, 2003
Jačí máslo a černý čaj

Kniha amerického chiropraktika a dobrodruha Wade Brackenburyho přivádí čtenáře do neznámého čínského vnitrozemí, kam, i přes mnohé ústrky ze strany čínských úředníků, podnikl nebezpečnou výpravu a procházel menšinovými oblastmi Číny...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016 - Fedor Malík, TRUNK, 2016
TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016 
SK

Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín...

  • Knihapevná vazba
    177 Kč
    Skladem 1 ks

Excellent menu - Eva Filipová, Petra, 2006
Excellent menu

Láska-vášeň-posedlost. Tři slova, která charakterizují špičkové šéfkuchaře deseti pražských excelentních restaurací, kteří nabízejí dvě pětichodová menu. 100 receptů doprovázejí doporučená vína...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané
Pivní ročenka pro milovníky dobrého českého piva 2012, Baštan, 2012
Pivní ročenka pro milovníky dobrého českého piva 2012

Obsahuje pohled do historie pivovarnictví, sladovnictví, novinky, trendy ve výrobě, spotřebě piva, představení pivovarů, minipivovarů, malovařičů domácích piv, významných osobností spojených s pivovarnictvím. Přehled pivních soutěží a akcí...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Připravujeme,
    vychází 30. 6. 2024

S alkoholem za plotnou - Alice Boková, Dona, 2006
S alkoholem za plotnou

V nabízené kuchařce najdete mnoho klasických, vyzkoušených receptů, které se mnohdy vaří po celém Česku, ale i zcela nové předpisy, jak můžete s alkoholem experimentovat od delikates, přes hlavní jídla masová i zeleninová až po moučníky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Toskánsko, Marco Polo, 2015
Toskánsko

Průvodce Toskánskem, regionem uprostřed Itálie, v praktické vazbě se skrytou spirálou pro praktické listování ve kterém najdete...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    101 Kč
    Skladem
  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané

Druhá kniha o kráse snoubení vín a pokrmů - Luboš Bárta, Branko Černý, Geronimo Collection, 2005
Druhá kniha o kráse snoubení vín a pokrmů

Tato publikace vznikla na principu hledání ideálních vzhledových, aromatických a především chuťových kombinací vín, pokrmů a sýrů...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Curious Bartender's Rum Revolution - Tristan Stephenson, Ryland, Peters and Small, 2017
The Curious Bartender's Rum Revolution 
EN

Discover why rum is becoming the hottest spirit in the world right now with the latest and greatest offering from bestselling author and master mixologist Tristan Stephenson. The Curious Bartender's Rum Revolution is the fifth book by ...

  • Knihapevná vazba
    514 Kč
    Skladem 1 ks

Toskánsko, Elsevier Science, 2012
Toskánsko

Atmosféra této jedinečné oblasti na vás dýchne na více než 140 stranách, na nichž můžete zavítat nejen do těch nejtradičnějších a velmi prestižních vinařských oblastí, ale i do apelací, jejichž vína na své milovníky ještě čekají,...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část II.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 1997
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část II.)

Druhá část mimořádné série o jednotlivých vinařských zemích Evropy je věnována vínům Německa.mapuje srozumitelně a přehledně vinařství této velmoci v přípravě bílých vín.Kniha je doplněna řadou názorných ukázek a testem k vyzkoušení vědomostí čtenářů.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    60 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pivní kuchařka - Lenka Heroldová, Natalie A. Rollko, Computer Press, 2009
Pivní kuchařka

Patříme k pivním velmocím. Ke králům, kteří vědí jak ocenit a dobře zužitkovat bohatství, které se jim nabízí. Pokud patříte k příznivcům piva, zkuste se sním trochu pohrát... V této knize najdete 111 pivních receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Smuggler's Cove - Martin Cate, Rebecca Cate, Ten speed, 2016
Smuggler's Cove 
EN

Cast aside your cares and worries. Make yourself a Mai Tai, put your favorite exotica record on the hi-fi,...

  • Knihapevná vazba
    861 Kč
    Do 16 – 21 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio