Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Konečně normální vražda - Dominik Dán, Slovart CZ, 2024

Kuchařky od nakladatelství Feierabend

Použité filtry
Zrušit filtry
The Truffle Book - Patrick Jaros, Feierabend, 2005
The Truffle Book 
EN

If saffron was the most precious culinary item of the Middle Ages, then the truffle is that of the 21st century. Gourmets let the unique aroma of the truffle cost up to € 1.200 per kilogram...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Fish and Seafood, Feierabend, 2004
Fish and Seafood 
EN

Saltwater fish, freshwater fish, and shellfish - all the culinary delights of the sea are represented in this richly illustrated cookbook. The special component of this book is that the varying methods of preparing the foods are emphasized...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The World of Bread, Feierabend, 2004
The World of Bread 
EN

Bread is one of the most multi-faceted staple foods around the world. Have you ever wondered where bagels originated, how crisp bread is made, or how to bake black bread at home? This book provides all the answers...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“