-
Knihabrožovaná vazba116 KčVíce než 30 dní
Po mimořádně úspěšném titulu věnovanému českému pivu přichází nový průvodce, který čtenáře seznámí s Českou republikou coby producentem kvalitního vína – a to jednak díky kapitolám věnovaným tradici, historii a současnosti...
-
Knihabrožovaná vazba118 KčDo 4 – 6 dnů
Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si poradiť s nepríjemnými dôsledkami bujarej zábavy.
Few kinds of fruit taste as naturally fresh and sweet as wild berries―and afford so many health benefits! This book is a feast for berry lover whether they enjoy growing them in their garden or eating them in salads, cakes...
-
Knihapevná vazba129 KčSkladem 1 ks
The best recipes of Czech cuisine. Czechs have always liked to eat. Czech women have been renowned as excellent cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional recipes, nourishing ingredients and time-proven practices...
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba...
-
Přečtenámírně opotřebovaná135 KčSkladem
Food Rules, Michael Pollan's wise and witty critique of the western industrialised diet, distils the wisdom of history and traditional cultures to three simple rules: Eat food. Not too much. Mostly plants...
-
Knihabrožovaná vazba137 KčVíce než 30 dní
Kniha byla napsána pro výzkumné pracovníky zabývající se problematikou výživy, správnými postupy v dietě a ovlivňováním tělesného složení jako jednoho z komponentů, které ovlivňují sportovní výkon. Dále je publikace určena výzkumným pracovníkům...
-
Knihabrožovaná vazba146 KčDo 2 – 3 dnů
Learn how to make incredible coffee-top designs from the world's leading latte artist. Starting with basic skills and patterns, readers will learn how to create the crema ...
Ochutnejte klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům...
-
Přečtenámírně opotřebovaná151 KčSkladem
Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...
-
Přečtenávýborný stav160 KčSkladem
Perfect for introducing very young children to the Italian language, this colourful board book features 12 words to learn – from ‘sun’ and ‘shoes’ to ‘beach’ and ‘bed’. Each word is accompanied by an illustration and pronunciation guide that make ...
-
Knihapevná vazba162 KčVíce než 30 dní
Read your future in tea leaves with this miniature guide to the ancient art of tea leaf reading. Every aspect is made easy, with instructions for picking out the correct utensils, dividing your cup, and even an in-depth glossary of symbols...
-
Knihapevná vazba162 KčVíce než 30 dní
Whiskey is one of the most fascinating liquors in the world. This book provides lovers of this special beverage with everything they might want to know about its history, manufacture, and tasting. What are the origins of the whiskey legend? ...
-
Přečtenávýborný stav165 KčSkladem
Sarah Wilson taught the world how to quit sugar in 8 weeks and then went on to teach everyone how to cook...
-
Přečtenávýborný stav168 KčSkladem
The New York Times bestseller, with more than half a million hardcover copies sold. Vegetables and fruits are an important part of a healthy diet, and this book shows anyone how to unleash the natural powers of fresh foods through juicing...
Pies, both savoury and sweet, are universally adored. In this 100-strong collection of recipes Genevieve Taylor presents much-loved classics as well as many brilliantly original new creations. These are pies to comfort the soul and delight the palate...
-
Přečtenávýborný stav177 KčSkladem
Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín...
-
Knihapevná vazba177 KčSkladem 1 ks
When Nigella Lawson’s first book, How to Eat, was published in 1998, two things were immediately clear: that this fresh and fiercely intelligent voice would revolutionise cookery writing, and that How to Eat was an instant classic of the genre...
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle