Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jamie's 15 Minute Meals - Jamie Oliver, Penguin Books, 2012
Jamie's 15 Minute Meals 
EN

Following the record-breaking success of 30-Minute Meals, Britain's most-popular cookbook of all time, Jamie Oliver brings us the even-better 15-Minute Meals...

  • Knihapevná vazba
    742 Kč
    Skladem 2 ks

Mexico: The Cookbook - Margarita Carrillo Arronte, Phaidon, 2014
Mexico: The Cookbook 
EN

Mexico: The Cookbook is the definitive bible of Mexican home cooking and features more than 650 authentic recipes that can be easily recreated at home. With a culinary history dating back 9,000 years, Mexican food draws influences from ...

  • Knihapevná vazba
    965 Kč
    Skladem 3 ks

Z - Miroslav Fišmeister, Větrné mlýny, 2010
Z

Magická sbírka básní Miroslava Fišmeistera. Miroslav Fišmeister se narodil 23. 4. 1976 v Brně, žije tamtéž. Amatérský...


The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015
The Food Lab 
EN

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to ...

  • Knihapevná vazba
    963 Kč
    Skladem 1 ks
The Elder Scrolls - Chelsea Monroe-Cassel, Insight, 2019
The Elder Scrolls 
EN

Feast your way through Skyrim, Morrowind, and Tamriel with The Elder Scrolls: The Official Cookbook. Feast on all of the delicious dishes found in Skyrim, Morrowind, and all of Tamriel in this beautifully crafted cookbook based on the award-winning ...

  • Knihapevná vazba
    701 Kč
    Skladem 1 ks

Gastrophysics - Charles Spence, Penguin Books, 2018
Gastrophysics 
EN

Why do we consume 35% more food when eating with one more person, and 75% more when with three? Why are 27% of drinks bought on aeroplanes tomato juice? ...

  • Knihabrožovaná vazba
    277 Kč
    Skladem 3 ks

Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa, Reader´s Digest Výběr, 2012
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa

Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk...


Diablo: The Official Cookbook - Andy Lunique, Rick Barba, Titan Books, 2023
Diablo: The Official Cookbook 
EN

Take a culinary journey through the dark fantasy world of Sanctuary with Diablo: The Official Cookbook, a flavourful compilation of recipes inspired by Blizzard Entertainment's iconic series...

  • Knihapevná vazba
    649 Kč
    Skladem 2 ks

Of Cabbages and Kimchi - James Read, Particular Books, 2023
Of Cabbages and Kimchi 
EN

A playful and accessible guide to fermenting at home. James Read is on a mission to smuggle bacteria into our kitchens. In Of Cabbages & Kimchi, he takes the ten greatest 'living' ferments - fermented foods that are neither cooked nor pasteurized...

  • Knihapevná vazba
    536 Kč
    Skladem 1 ks

The Perfect Loaf - Maurizio Leo, Clarkson Potter, 2022
The Perfect Loaf 
EN

A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blogger and resident bread baker at Food52...

  • Knihapevná vazba
    856 Kč
    Skladem 3 ks
Kitchen Confidential - Anthony Bourdain, Oxford University Press, 2013
Kitchen Confidential 
EN

After twenty-five years of 'sex, drugs, bad behaviour and haute cuisine', chef and novelist Anthony Bourdain decided to tell all. From his first oyster in the Gironde to his lowly position as a dishwasher in a honky-tonk fish restaurant ...

  • Knihabrožovaná vazba
    343 Kč
    Skladem 2 ks

How Not To Die - Michael Greger, Gene Stone, Pan Macmillan, 2017
How Not To Die 
EN

Why rely on drugs and surgery to cure you of life-threatening disease when the right decisions can prevent you from falling ill to begin with? How Not To Die gives effective, scientifically-proven nutritional advice to prevent our biggest killers ...

  • Knihabrožovaná vazba
    343 Kč
    Skladem 1 ks

The Book of Tea - Okakura Kakuzo, Penguin Books, 2016
 
The Book of Tea - Okakura Kakuzo, Sayuri Romei (Ilustrátor), MacMillan, 2020
The Book of Tea 
EN

This 1906 guide to the beauty of the tea ceremony is both a paean to the art of simplicity, and a wry critique of the West's view of Japan.

  • Knihabrožovaná vazba
    109 Kč
    Skladem 4 ks
  • Knihapevná vazba
    251 Kč
    Skladem 2 ks

Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 - Julia Child, Penguin Books, 2011
Mastering the Art of French Cooking Volumes 1 & 2 
EN

This is the bestselling classic guide to French cooking with over 1000 clear authentic and delicious recipes for every key French dish from Boeuf Bourguignon to the perfect croissant...

  • Knihapevná vazba
    1 348 Kč
    Skladem 3 ks

The Science of Spice - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2018
The Science of Spice 
EN

Break new ground with this spice book like no other, from TV personality, food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Taking the periodic table of spices as a starting point, explore the science behind the art of ...

  • Knihapevná vazba
    515 Kč
    Skladem 2 ks

From Crook to Cook - Snoop Dogg, Chronicle Books, 2018
From Crook to Cook 
EN

Looking for cookbooks with a little more personality? Welcome to tha Boss Dogg's Kitchen.The first cookbook and recipe book from Tha Dogg, From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg's Kitchen. You've seen Snoop Dogg work his culinary...

  • Knihapevná vazba
    544 Kč
    Skladem 3 ks

Let's Eat Italy! - Francois-Regis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2021
Let's Eat Italy! 
EN

From the same team that created Let's Eat France! comes this celebration of Italian food in the form of an oversized, obsessively complete, visual feast of a book...

  • Knihapevná vazba
    1 175 Kč
    Skladem 3 ks

The Flavour Thesaurus - Niki Segnit, Bloomsbury, 2010
The Flavour Thesaurus 
EN

Bloomsbury Publishing PLC: Ever wondered why one flavour works with another? Or lacked inspiration for what to do with a...

  • Knihapevná vazba
    534 Kč
    Skladem 4 ks

This Is Vegan Propaganda - Ed Winters, Ebury, 2023
This Is Vegan Propaganda 
EN

Every time we eat, we have the power to radically transform the world we live in. Our choices can help alleviate the most pressing issues we face today: the climate crisis, infectious and chronic diseases...

  • Knihabrožovaná vazba
    321 Kč
    Skladem 3 ks

The Unofficial Genshin Impact Cookbook - Kierra Sonderkerer, Nevyana Dimitrova, Ulysses, 2023
The Unofficial Genshin Impact Cookbook 
EN

Immerse yourself in the world of the award-winning video game Genshin Impact as you learn to cook 60 unofficial yet totally delicious recipes from the hills of Mondstadt to the deserts of Sumeru...

  • Knihapevná vazba
    521 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“