Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Duše krve a popela - Jennifer L. Armentrout, Nakladatelství Fragment, 2024

Nejlevnejší z kategorie: na téma zelenina v českém jazyku kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Ovocné a zeleninové speciality, Rebo, 2007
Ovocné a zeleninové speciality

Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspirace...


Co budu dnes vařit? - Renata Zlatá, Dona, 2007
Co budu dnes vařit?

Autorka navazuje na úspěšný titul Co budu dnes vařit? – Recepty pro mlsnou rodinu. Nabízí mnoho vyzkoušených receptů na úpravu všech druhů u nás dostupné zeleniny. Celkem určitě si pochutnají jak vegetariáni, tak i ti, kteří se bez...


Letní smoothies - Drees Koren, Rebo, 2018
Letní smoothies

Léto, to jsou bosé nohy v trávě, vyhřívání se v záři slunce a dlouhé večery na terase. Léto jsou však i zralé a krásně zbarvené plody, z nichž lze během chvilky vykouzlit v mixéru lahodné nápoje i jiné dobroty...


Zelená kuchyně pro každý den - Jessica Nadel, Synergie, 2015
Zelená kuchyně pro každý den

Pokud se chcete stravovat zdravě a snažíte se jíst více zeleniny, ale saláty se vám už přejedly, je tady pro vás tato skvělá a užitečná kuchařka. Představí vám totiž nové, zdravé a chutné druhy zeleniny, které jste možná ještě nevyzkoušeli...


Jarní a zimní zeleninové menu - Pavla Momčilová, Medica Publishing, 2010
 
Jarní a zimní zeleninové menu - Pavla Momčilová, Medica Publishing
Jarní a zimní zeleninové menu

Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku...

  • Knihabrožovaná vazba
    56 Kč
    Do 7 – 9 dnů

Zavařujeme jinak, Rebo, 2007
Zavařujeme jinak

Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno vytvoříte...


Česnek, SUN, 2016Česnek, SUN, 2017Česnek, SUN, 2018
Česnek

Řekne-li se česnek, asi každý si představí běžnou cibulovou zeleninu. Česnek však nepatří pouze do kuchyně. Jeho blahodárné účinky na organismus potvrzují i nejmodernější vědecké studie...

  • Knihabrožovaná vazba
    151 Kč
    Do 14 – 18 dnů

Cibule, SUN, 2016
 
Cibule, SUN, 2018
Cibule

Magická i léčivá, taková je cibule. Pojďte se s námi ponořit do tajů aromatické zeleniny, kterou oceníte nejen v kuchyni. Pro Vaši inspiraci jsme připravili nejen recepty na skvělá jídla, ale také na léčivé přípravky či úklid...

  • Knihabrožovaná vazba
    159 Kč
    Do 7 – 9 dnů
Vaříme pro vegetariány - Marianne Zunner, Vašut, 2017
Vaříme pro vegetariány

Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí...

  • Knihabrožovaná vazba
    170 Kč
    Více než 30 dní
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    68 Kč
    Skladem

Léčení ovocem a zeleninou - Johan Richter, Eko-konzult, 2006
Léčení ovocem a zeleninou

Zajímavá publikace pojednává o zásadách zdravého stravování a o významu ovoce a zeleniny pro naše zdraví...

Biokuchařka - Thomas Thielemann, Grada, 2010
Biokuchařka

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin...

  • Přečtenávýborný stav
    79 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks

Luštěniny + hrášek a fazolky, Medica Publishing, 2009
Luštěniny + hrášek a fazolky

Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny své uplatnění...

  • Knihabrožovaná vazba
    85 Kč
    Skladem 1 ks

Dýně, SUN, 2016
Dýně

Velký výběr praktických a báječných receptů jejichž základní surovinou je dýně. Jou tu polévky, masové směsi, doplňky k rybě, zákusky .... celý receptář. Naučte se připravovat a vychutnávat si tyto nápadné plody. Dobrou chuť!


Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová, O.O.T.B. Solutions, 2007
Což takhle dát si... Lilek

Takové jsou všechny díly nové české série specializované vždy na jedno téma. V prodeji jsou díly: Lilek, Fazole, Švestky, Chřest, Mrkev, Špenát a Dýně...


Chvála česneku - Anton Kollár, Sursum, 2007
Chvála česneku

"Kdo jí česnek sto let, dožije se sto let!" Základní motto knihy, která na česneku shledává jen to nejlepší a ukazuje na jeho všestranné využití v kuchyni i medicíně...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks

Olivy - Avner Laskin, Ikar CZ, 2009
Olivy

Olivy jsou víc než pouhá ozdoba! Chuťově výrazné a šťavnaté olivy jsou předurčeny, aby se staly středem kulinářské pozornosti. Rozmanitá kolekce více než 70 receptů dokládá, že olivy jako zázračná přísada dodávají zvláštní chuť...


Sluneční živá strava - Věra Talandová, IFP Publishing, 2009
Sluneční živá strava

Recepty, které se nevaří. Zdravá strava plná vitamínů a enzymů. Příprava vitální stravy. Příprava přirozených jídel...


Olivová kuchařka - Jarmila Teplíková, Lenka Světová, Dagmar Derré, Smart Press, 2006
Olivová kuchařka

Snažíte se používat olivový olej, protože víte, že je zdravý, ale tápete, který je ten pravý? Chybí vám srozumitelné informace a dobré rady? Anebo prostě jen rádi experimentujete v kuchyni?...


Cibule - Zuzana Petrášková, SUN, 2017
Cibule

Magická i léčivá, taková je cibule. Pojďte se s námi ponořit do tajů aromatické zeleniny, kterou oceníte nejen v kuchyni. Pro Vaši inspiraci jsme připravili nejen recepty na skvělá jídla, ale také na léčivé přípravky či úklid...

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Do 7 – 9 dnů

Dýně - 50 snadných receptů, Naše vojsko CZ, 2014
Dýně - 50 snadných receptů

Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, vápník a hořčík...

  • Knihapevná vazba
    209 Kč
    Do 7 – 9 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    132 Kč
    Skladem


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass