Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    841 Kč
    Více než 30 dní

Evolutions in Bread - Ken Forkish, Clarkson Potter, 2022
Evolutions in Bread 
EN

If you want to craft artisan pan breads and rustic Dutch oven loaves at home with professional, consistent results, this is the book for you. Think crispy, crackly crusts and soft, airy interiors, just like from your favorite artisan bakery...

  • Knihapevná vazba
    816 Kč
    Do 5 dnů

Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland - JR Ryall, Phaidon, 2022
Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland 
EN

'Attainable, reliable, and inspirational recipes for the home baker from the acclaimed pastry chef at the iconic Ballymaloe House in Ireland...

  • Knihapevná vazba
    1 100 Kč
    Skladem 1 ks

Anna Olson's Baking Wisdom - Anna Olson, Random House, 2023
Anna Olson's Baking Wisdom 
EN

Inside Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill levels...

  • Knihapevná vazba
    868 Kč
    Skladem 1 ks
Jane's Patisserie Everyday - Jane Dunn, Ebury, 2023
Jane's Patisserie Everyday 
EN

Bestselling author Jane Dunn shows you how easy it is to bake every day with her simple treats, foolproof cakes, and comforting savoury bakes...

  • Knihapevná vazba
    610 Kč
    Skladem 2 ks

What's for Dessert - Claire Saffitz, Clarkson Potter, 2022
What's for Dessert 
EN

Claire Saffitz returns with 100 recipes for all dessert people—whether you’re into impressive-yet-easy molten lava cakes, comforting rice pudding, or decadent chestnut brownies...

  • Knihapevná vazba
    854 Kč
    Více než 30 dní

Expressions: Art in Pastry - Julie Jones, Octopus Publishing Group, 2022
Expressions: Art in Pastry 
EN

Julie Jones, Instagram influencer and author of Soulful Baker and The Pastry School conducts online workshops for pastry decorating and...

  • Knihapevná vazba
    707 Kč
    Skladem 1 ks

Fitwaffle's Baking It Easy - Eloise Head, Ebury, 2022
Fitwaffle's Baking It Easy 
EN

Social media baking superstar Fitwaffle (6 million followers) bakes quick and easy cakes, cookies, traybakes and puddings using only 3 ingredients...

  • Knihapevná vazba
    597 Kč
    Více než 30 dní

Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...

  • Knihapevná vazba
    3 086 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen