Na téma stolování knihy o etiketě
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
26 produktů
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.
-
Knihabrožovaná vazba284 KčDo 3 – 5 dnů
Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na...
První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného...
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti...
- Jaromír Beránek
- kolektiv
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996, zachycuje ohromný rozvoj, jímž hotelnictví v České republice prošlo, a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena...
-
E-knihaPDF251 KčIhned ke stažení
Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace...
-
Knihabrožovaná vazba680 KčDo 1 – 5 dnů
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu...
-
Knihapevná vazba478 KčSkladem 2 ks
Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery ...
V současné západní společnosti je jídlo kupodivu stále velkým problémem. Mámeli dostatečné zásoby jídla, nemusíme na ně přece stále myslet, ale můžeme se uvolnit a svoji pozornost můžeme obrátit i někam jinam. Přesto ale vznikají nové obavy a...
-
Knihabrožovaná vazba202 KčDo 6 – 11 dnů
-
AudioknihaMP3 ke stažení298 KčIhned ke stažení
-
Přečtenámírně opotřebovaná116 KčSkladem
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ
-
Knihabrožovaná vazba97 KčSkladem 1 ks
PROČ? jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme? PROČ nám chutná to, co nám chutná? PROČ je jídlo a pití v rituálech každého náboženství? PROČ se bráníme neznámým jídlům? PROČ jsme zvyklí stolovat společně? PROČ hledáme „čisté“ jídlo? PROČ jsme některé...
- Jaromír Beránek
- kolektiv
Cestovní ruch z pohledu ekonomiky. Učebnice pro obory cestovního ruchu.
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům...
-
Knihapevná vazba581 KčSkladem 1 ks
Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne...
-
Knihapevná vazba144 KčDo 4 – 5 dnů
Ojedinělým způsobem zpracovaná publikace vás zavede do zákulisí autentických kuchyní a jídelen české a moravské aristokracie na jednadvaceti šlechtických sídlech od doby renesance do poloviny 20. století. Více než 600 fotografií...
-
Knihapevná vazba915 KčDo 14 dnů
Ever wonder what it's like to attend a feast at Winterfell? Wish you could split a lemon cake with Sansa Stark, scarf down a pork pie with the Night's Watch, or indulge in honeyfingers with Daenerys Targaryen? George R. R. Martin's ...
-
Knihapevná vazba789 KčVíce než 30 dní
- Miriam Miková
- kolektiv
Naša kniha má za cieľ ozrejmiť čitateľovi pravidlá správania sa počas stolovania v našich zemepisných šírkach, no najmä ukázať, ako si správne prestrieť stôl.Každá krajina, svetadiel sa od seba líšia aj pravidlami pri stolovaní a my vám...
Knižná prvotina šéfredaktorky obľúbeného on-line projektu Kavickari.sk je akýmsi gurmánskym kompasom, ktorý mapuje tie najzaujímavejšie podniky na Slovensku, a to tak sugestívne, že pri pohľade na podmanivé fotografie a po prečítaní chytľavého textu...
Der ergänzende 2. Band dieses umfassenden Kompendiums der Küche setzt sich vorwiegend mit dem Thema Menüzusammenstellungen (über 1.100 Menüs) auseinander...
-
1 518 Kč-5 %Více než 30 dní
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle