Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Odborné a naučné knihy od nakladatelství České a slovenské odbor.nakl.

Populární filtry
Použité filtry
Zrušit filtry
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - Michal Voldřich, Marie Jechová, České a slovenské odbor.nakl., 2006
Bezpečnost pokrmů v gastronomii

Malé a střední provozovny.Postupy na zásadách HACCP. Nové předpisy EU. V edici Food-Service vyšla nová odborná příručka zabývající se oblastí hygieny. Přináší nejen přehled nových právních povinností...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Systém kritických bodů v obchodě - Michal Voldřich, Marie Jechová, České a slovenské odbor.nakl.
Systém kritických bodů v obchodě

Publikace poskytuje potřebné a ucelené informace a praktické návody k orientaci v oblasti zavedení systému HACCP při prodeji potravin. Je určena především pro provozovatele v oblasti malého a středního podnikání. Její text zahrnuje na různých úrovní...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Příručka správné hygienické praxe, České a slovenské odbor.nakl., 2011
Příručka správné hygienické praxe

České a slovenské odborné nakladatelství ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR připravilo v edici Moderní obchod II. vydání velmi úspěšného titulu s názvem Příručka správné hygienické praxe při prodeji potravin v maloobchodě...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nepropadejte panice!“