Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Víte, co mají známé osobnosti v knihovně?

Papírové s brožovanou vazbou kuchařky podle úpravy od nakladatelství Ottovo nakladatelství

Použité filtry
Zrušit filtry
Dobroty z čokolády - Joanna Farrow, Ottovo nakladatelství, 2009
Dobroty z čokolády

Kniha o všestranném použití čokolády v kuchyni. Už při listování v této knize dostanete neodolatelnou chuť na čokoládu v jakékoli formě...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Konzervujeme ovocie a zeleninu - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladatelství, 2001
Konzervujeme ovocie a zeleninu 
SK

Návod a inštrukcie o konzervovaní. Recepty vhodné pre diabetikov. Konz. mäsa a hot. jedál...


Káva a kávové speciality, Ottovo nakladatelství, 2008
Káva a kávové speciality

Původ, historie a kultura pěstování, přípravy a konzumace kávy. Vliv povzbuzujících složek na zdraví a kondici. Správný výběr a zásady domácí přípravy kávy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Saláty, Ottovo nakladatelství, 2009
Saláty

Saláty jako samostatný chod, příloha i zdravý dezert. Více než 100 osvědčených receptů pro každou příležitost. Chutné salátové pokrmy ze zeleniny, těstovin, rýže, ryb a plodů moře, z masa, uzenin, hub, mandlí, ořechů i ovoce...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Pizza, Ottovo nakladatelství, 2005
Pizza

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Dobroty z čokolády - Joanna Farrow, Ottovo nakladatelství, 2009
Dobroty z čokolády 
SK

Kniha o všestrannom použití čokolády v kuchyni...


Wok - Elisabeth Döpp, Christian Willrich, Jörn Rebbe, Ottovo nakladatelství, 2003
Wok 
SK

Stručne všetko o technológií, príprave pokrmov, chutné a takmer bez tuku, európske a ázijské i vegetariánske kuchyne, tipy a triky...


Pečení, uzení, grilování ryb a masa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečení, uzení, grilování ryb a masa

V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Cukroví, Ottovo nakladatelství, 2005
Cukroví

Bohatě ilustrovaná publikace Cukroví vám nabízí 1000 jednoduchých receptů na vynikající sušenky z třeného, lineckého, piškotového i kynutého těsta, na různé marokánky, vafle, placičky, řezy, kornoutky a rolády. Najdete tu i nápady a rady na zdobení a...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kurča, Ottovo nakladatelství, 2005
Kurča 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Pizza, Ottovo nakladatelství, 2005
Pizza 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Milovníci pizze a zberatelia receptov táto zbierka je práve pre vás.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Omáčky, Ottovo nakladatelství, 2005
Omáčky 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Domáce cestoviny sú jedinečné, samozrejme keď vieme ako na to. Teraz máte možnosť rozšíriť si svoje vedomosti i zručnosti práve v tejto oblasti.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Šaláty, Ottovo nakladatelství, 2005
Šaláty 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Torty, Ottovo nakladatelství, 2005
Torty 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Torty možno rozdeliť do dvoch kategórii - šľahané torty a maslové torty. Šľahané torty obsahujú veľa vajec, cukru a tekutiny v pomere k múke a málo, prípadne žiadne tuky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Dezerty, Ottovo nakladatelství, 2005
Dezerty 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Dajte hosťom viac dezertov na výber - puding alebo rez, ovocný nákyp alebo zmrzlinu, likérovú alebo čokoládovú penu. Všetky recepty v tejto knižke majú jednu veľkú prednosť. ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa 
SK

Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. Množstvo názorných fotografií a ilustrácií...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Syry, Ottovo nakladatelství, 2005
Syry 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Podľa legendy syr vynašiel jeden arabský kupec, ktorý sa vydal na ťave na cesty a vo vrecku z ovčieho žalúdka si niesol zásobu mlieka na jeden deň. Horúčava, pohyb a syridlo ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Keksy, Ottovo nakladatelství, 2005
Keksy 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Maslové kolieska, syrové pečivo, čajové keksy či taštičky plnené džemom, stačí nakúpiť potrebné suroviny a pustiť sa do pečenia.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Slané pochúťky, Ottovo nakladatelství, 2005
Slané pochúťky 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Poznáte Ricottové cesto? Chcete pripraviť svojim blízkym netradičné pohostenie? Nechajte sa inšpirovať zbierkou receptov :

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Čokoláda, Ottovo nakladatelství, 2005
Čokoláda 
SK

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Viete čo má mať správna čokoláda?

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.“

Oběť Molochovi - Asa Larsson, 2021
Oběť Molochovi
Asa Larsson