Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024

S pevnou vazbou kuchařky podle potravin od nakladatelství Víkend

Použité filtry
Zrušit filtry
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová, Víkend, 2016
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně...

  • Knihapevná vazba
    191 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    215 Kč
    Skladem

Pálíme ovoce - Klaus Hagmann, Birgit Essich, Víkend, 2009
 
Pálíme ovoce - Birgit Essich, Klaus Hagmann, Víkend, 2020
Pálíme ovoce

Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii...

  • Knihapevná vazba
    231 Kč
    Do 4 dnů

Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality - Nick Moyle, Richard Hood, Víkend, 2017
Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné...

  • Knihapevná vazba
    320 Kč
    Více než 30 dní

Zvěřinová kuchařka - Christa Muhle-Witt, Víkend, 2017
Zvěřinová kuchařka

Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    240 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Bylinky, plody a houby - Eva Maria Dryer, Wolfgang Dreyer, Víkend, 2010
Bylinky, plody a houby

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí?...

  • Knihapevná vazba
    237 Kč
    Více než 30 dní

Bylinky do kuchyně - Joachim Mayer, Víkend, 2013
Bylinky do kuchyně

Stručné a výstižné rady, které vám pomohou k úspěšnému pěstování bylinek do kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    252 Kč
    Více než 30 dní

Domácí výroba slivovice - Helena Uhrová, Víkend, 2009
Domácí výroba slivovice

Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Vaříme si vlastní pivo - Ferdinand Laudage, Víkend, 2018
Vaříme si vlastní pivo

Tento průvodce vařením piva ti ukáže, jak můžeš uvařit docela jednoduše a nekomplikovaně své první vlastní pitelné řemeslné pivo. Krok za krokem tě povede jak všemi přípravami, tak od prvého dne vaření až k hotovému... Pak mů

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Děláme si sami pivo - Richard Lehrl, Víkend, 2017
Děláme si sami pivo

S touto knihou se i při nedostatku místa a nepatrné výbavě přemění vaše kuchyň v minipivovar. Na stránkách této publikace najdete všechno, co potřebujete vědět o domácí výrobě piva: od různých druhů sladu a chmelu, kvasnic a ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bleskové likéry - Klaus Hagmann, Víkend, 2008
Bleskové likéry

Už máte dost likérů, které obsahují umělá barviva a aromata? Chcete si vyrobit vlastní likér? Chcete zpracovat ovoce ze zahrádky? Pak máte jedinečnou příležitost využít návodů obsažených v této knížce...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Děláme si sami pivo - Lehrl Richard, Víkend, 2014
Děláme si sami pivo

Chcete si doma připravit pivo mnichovské světlé, rakouský Märzen nebo české plzeňské? S touto knihou se i při nedostatku místa a nepatrné výbavě přemění vaše kuchyň v minipivovar. Na stránkách této publikace najdete všechno...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Víno z vlastního sklepa - Wolfgang Vogel, Víkend, 2010
Víno z vlastního sklepa

Je úžasné, může-li si člověk sám lisovat hrozny, jablka nebo jahody. Ve vlastním sklepě můžeme s minimem chemikálií a technického zařízení vyrobit chutné a trvanlivé víno. Tato kniha přehledně a detailně představuje jednotlivé kroky tohoto procesu...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová