Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024

Nejdražší z kategorie: s pevnou vazbou kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...

  • Knihapevná vazba
    3 110 Kč
    Skladem 1 ks

Ice Cream, Phaidon, 2007
Ice Cream 
EN

"Ice Cream" is a global survey of recent developments in contemporary art with an emphasis on emerging artists. Each of the ten selected curators is known for his or her integrity and expertise in staging presentations of new art...

  • Knihapevná vazba
    2 186 Kč
    Více než 30 dní

Cupcake + Cupcake 2 (kolekcia) - Lenka Hnidáková, Lelí´s Cupcakes
Cupcake + Cupcake 2 (kolekcia)

Kompletní edice cupcakové bible: první a druhý díl...

  • Knihapevná vazba
    1 503 Kč
    Do 17 – 22 dnů

The New Pâtissiers - Olivier Dupon, Thames & Hudson, 2013
The New Pâtissiers 
EN

This mouthwatering book presents 38 of the finest pastry chefs working worldwide today, together with samples of their glorious, highly sophisticated confections...

  • Knihapevná vazba
    1 334 Kč
    Více než 30 dní

Historic Heston - Heston Blumenthal, Bloomsbury, 2014
Historic Heston 
EN

British gastronomy has a grand old tradition that has been lost over time. Now our most inventive chef is out to reclaim it. Heston Blumenthal, whose name is synonymous with cutting-edge cuisine, still finds his greatest source of ...

  • Knihapevná vazba
    1 226 Kč
    Více než 30 dní

Pâtisserie - William Curley a kol., Aurum Press, 2014
Pâtisserie 
EN

Michel and Alain Roux Patisserie reflects award-winning chocolatier, William Curley's passion for taking classic recipes and modernizing them with his own innovations. Creating top-quality patisserie is often seen as something only ...

  • Knihapevná vazba
    1 211 Kč
    Do 17 dnů

Home Baked - Yvette van Boven, Stewart Tabori & Chang, 2015
Home Baked 
EN

Food stylist and cook Yvette van Boven has offered delicious seasonal recipes in Home Made, Home Made Summer, and HomeMade Winter that highlight the fresh produce available throughout the year. In her much-anticipated follow-up, ...

  • Knihapevná vazba
    1 129 Kč
    Více než 30 dní

Cook It Raw - Alessandro Porcelli, Phaidon
Cook It Raw 
EN

Cook it Raw tells the story of an exciting collection of avant garde chefs who come together to create unique dining experiences that explore and question social, cultural and environmental issues. Held initially in Copenhagen to mark ...

  • Knihapevná vazba
    1 066 Kč
    Skladem 1 ks
Cooking on Fire - Eva Helbaek Tram, Nicolai Tram, Gestalten Verlag, 2023
Cooking on Fire 
EN

Cooking on an open fire is the most archaic of all cooking methods. This cookbook provides many varied recipes as well as practical tips...

  • Knihapevná vazba
    1 019 Kč
    Více než 30 dní

Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2016
Gelato Messina 
EN

Since opening in Sydney in 2002 Gelato Messina has set the benchmark for gelato in Australia. Their aim is simple: to create the best ice cream, using only the freshest ingredients, and to make everything from scratch...

  • Knihapevná vazba
    979 Kč
    Více než 30 dní
Social Sweets - Jason Atherton, Absolute, 2015
Social Sweets 
EN

Featuring more than 100 recipes, Social Sweets is a heavenly collection of desserts from Michelin starred chef Jason Atherton. Showcasing a variety of beautiful and contemporary recipes from his London restaurants, ...

  • Knihapevná vazba
    963 Kč
    Skladem 1 ks

Grilujeme - István Pálvölgyi, Reader´s Digest Výběr, 2009
Grilujeme 
SK

Naučíte sa pripraviť výdatné šaláty, osviežujúce studené polievky, ale i výborné ovocné dezerty či miešané nápoje, ktoré budú mať na vašej gril párty zaručený úspech. Dozviete sa taktiež veľa užitočných informácií o skladovaní potravín, o možných...


Bread and How to Eat It - Rick Easton, Melissa McCart, Albert Knopf, 2023
Bread and How to Eat It 
EN

This is a book about bread: how to make it and how to eat it at every stage of its life cycle—from the James Beard Award-nominated owner of cult-favorite bakery Bread & Salt...

  • Knihapevná vazba
    902 Kč
    Skladem 1 ks

Anna Olson's Baking Wisdom - Anna Olson, Random House, 2023
Anna Olson's Baking Wisdom 
EN

Inside Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill levels...

  • Knihapevná vazba
    869 Kč
    Skladem 1 ks

What's for Dessert - Claire Saffitz, Clarkson Potter, 2022
What's for Dessert 
EN

Claire Saffitz returns with 100 recipes for all dessert people—whether you’re into impressive-yet-easy molten lava cakes, comforting rice pudding, or decadent chestnut brownies...

  • Knihapevná vazba
    854 Kč
    Více než 30 dní

Bake - Rachel Allen, HarperCollins
Bake 
EN

Your best friend in the kitchen, Rachel Allen, is back with a collection of delicious and easy cakes and bakes, tarts and pies, quiches and casseroles...

  • Knihapevná vazba
    842 Kč
    Více než 30 dní

French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    841 Kč
    Skladem 1 ks

Sweet Enough - Alison Roman, Hardie Grant, 2023
 
Sweet Enough - Alison Roman, Clarkson Potter, 2023
Sweet Enough 
EN

A simple, stylish cookbook full of desserts that come together faster than you can eat them—from the New York Times bestselling author of Dining In and Nothing Fancy.

  • Knihapevná vazba
    758 Kč
    Více než 30 dní

Kváskovanie 2 - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív, PLUTOS COMPANY, 2017
Kváskovanie 2 
SK

Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je...

  • Knihapevná vazba
    825 Kč
    Více než 30 dní
  • Přečtenávýborný stav
    694 Kč
    Skladem

Ovocné kultury - Jaroslav Hlušek, Profi Press, 2018
Ovocné kultury

Ovoce je důležitou složkou zdravé a vyvážené stravy. Lekářské studie prokázaly, že vysoká spotřeba ovoce je spojena s nižším rizikem chronických chorob. Intenzivní ovocnářská výroba je značně...

  • Knihapevná vazba
    792 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes