Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024

Na téma jedla s pevnou vazbou české kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Sapíkův svět - Martin Jaroš, Jaroslav Sapík, XYZ, 2022
Sapíkův svět

Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat mnoha způsoby, ale naplno ho poznáte, teprve až...

  • Knihapevná vazba
    346 Kč
    Do 2 – 5 dnů

Česká kuchyně - Harald Salfellner, Vitalis, 2019
Česká kuchyně

Se svým bohatstvím kulinárních tradic se naše země může sebevědomě ucházet o místo v kruhu národů, jejichž kuchyně hrají v Evropě prim. Delikatesy jako olomoucké tvarůžky, pražská šunka nebo sladké lázeňské oplatky z Karlových Varů jsou známy na celém...

  • Knihapevná vazba
    389 Kč
    Do 16 – 17 dnů

Šumavská kuchařka - Radek Pálka, Grada, 2022
Šumavská kuchařka

Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, marinovaný lín nebo sladký povidloň....

  • Knihapevná vazba
    328 Kč
    Skladem 1 ks

La cocina checa - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cocina checa 
ES

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    310 Kč
    Skladem 1 ks
Böhmische Küche - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Böhmische Küche 
DE

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    310 Kč
    Do 5 – 10 dnů

La cucina ceca - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cucina ceca 
IT

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    310 Kč
    Skladem 1 ks

La cuisine tcheque - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cuisine tcheque 
FR

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Czech Cuisine 
EN

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však...

  • Knihapevná vazba
    386 Kč
    Do 16 – 17 dnů

Češskaja kuchnja - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Češskaja kuchnja 
RU

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    349 Kč
    Do 5 – 10 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Richard si všiml, že události jsou zbabělé: nikdy nechodí samy. Vždycky se jich nahrne celá řada a zasypou ho najednou.“

Nikdykde - Neil Gaiman, 2017
Nikdykde
Neil Gaiman