The most transformative cookbook of the century celebrates this milestone by showcasing the genius of chef/proprietor Thomas Keller himself. Keller is a wizard, a purist, a man obsessed with getting it right. And this, his first cookbook, ...
-
Knihapevná vazba1 306 KčVíce než 30 dní
When The French Laundry Cookbook was published in 1999 (five years after the opening of the French Laundry restaurant), it broke the mold of all previous cookbooks...
-
Knihapevná vazba1 827 KčVíce než 30 dní
Bouchon Bakery is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, ...
In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...
-
Knihapevná vazba s přebalem1 503 KčSkladem 1 ks
Presenting the finest in French bistro cookery, the celebrated chef and author of The French Laundry Cookbook introduces nearly 150 recipes that emphasize a variety of emblematic bistro dishes, including soupe l'oignon grantin e, steamed mussels...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle