Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Host - B.A. Paris, Motto, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Super jednoduše bez masa - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2022
Super jednoduše bez masa

Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou...

  • Knihapevná vazba
    384 Kč
    Skladem 4 ks

Zlatá klasika - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2023
Zlatá klasika

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem > 5 ks

Super jednoduše - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2020
Super jednoduše

Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. Žádná nukleární věda a žádné složitosti. Připravit si něco k jídlu díky této kuchařce zvládne kdokoliv a jídla...

  • Knihapevná vazba
    369 Kč
    Skladem > 5 ks

Na grilu - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2021
Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks
Taková normální kuchařka - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2019
Taková normální kuchařka

Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém...

  • Knihapevná vazba
    367 Kč
    Skladem > 5 ks

Grilování - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2015
Grilování

V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem 3 ks

Lehká kuchyně - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2016
Lehká kuchyně

„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu. Rozhodl jsem se napsat...

  • Knihapevná vazba
    367 Kč
    Skladem 5 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    220 Kč
    Skladem

Moje domácí kuchyně - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2015
Moje domácí kuchyně

Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    363 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    220 Kč
    Skladem

Šéf na grilu - Zdeněk Pohlreich, Magazine, 2011
Šéf na grilu

V kuchařce Zdeňka Pohlreicha najdete správnou techniku a výbavu pro vaše vaření na ohni. Dozvíte se, jak udělat fantastické steaky nebo hamburgry, jak nejlépe naložit kuře a s jakou bylinkou to rybě na ohni nejvíce vychází...


Už dost, Šéfe - Zdeněk Pohlreich, Closer, 2012
Už dost, Šéfe

Vždycky jsem si myslel, že největším uměním je schopnost odejít včas. Pořad Ano, šéfe! asi určitě končí. Rád bych se s vámi podělil o svoje názory na podnikání v gastronomii a vzpomínky na nejlepší i nejhorší situace z natáčení...

Fresh kuchyně - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2018
Fresh kuchyně

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby zcela jednoznačně a časy, kdy kolečko rajčete spolu se zvadlým salátem bylo jedinou čerstvou věcí na talíři, upadnou už brzy v zapomnění. Být fresh bude prostě novou kulturou...


Kulinárium - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2017
Kulinárium

Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to...


Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Ikar CZ, 2010
Prostřeno bez servítků

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno...


Vejce nebo slepice - Zdeněk Pohlreich, Ikar CZ, 2012
Vejce nebo slepice

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě...


Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni - Zdeněk Pohlreich, Ikar CZ, 2009
Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni

Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni...


Šéf na smetaně - Zdeněk Pohlreich, Magazine, 2012
Šéf na smetaně

Kdy byla francouzská revoluce? V létě. A kdy proběhne Pohlreichova francouzská revoluce? Letošní léto...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Richard si všiml, že události jsou zbabělé: nikdy nechodí samy. Vždycky se jich nahrne celá řada a zasypou ho najednou.“

Nikdykde - Neil Gaiman, 2017
Nikdykde
Neil Gaiman