Knihy o domácí léčbě od autora Jadwiga Górnicka
Představa, že léčba ve skutečnosti zabírá jen tehdy, je-li podpořena farmakologií, neodpovídá skutečnosti. Příroda nám sama naděluje rostliny a potraviny, jejichž léčivé účinky jsou nesporné. Blahodárné účinky petržele, celeru či žampiónů...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Snad každý člověk si přeje prožít dlouhý, šťastný a úspěšný život. Stále víc lidí si však uvědomuje, že život není hra, kterou lze začínat znovu a znovu - že prostě máme jen jeden pokus...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Každá rodina má své domácí přírodní recepty na různé neduhy. Víme, že na zklidnění žaludku je dobrý mátový čaj, na kašel zase působí obklad z rozvařené cibule...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Příchod dítěte na svět provází obrovská radost, ale také spousta nových starostí. Co je dobré jíst v těhotenství? Kdy a jak přejít s kojencem na pevnou stravu? Jak se poprat s obvyklými chorobami dětského věku – s nachlazením, zánětem středního ucha...
Ačkoliv škodlivé sloučeniny jsou v současném světě všudypřítomné - jsou ve vodě, v půdě, a tedy i v potravě, stále se málo zajímáme o to, co vlastně jíme. Škodliviny jsou přitom velmi zákeřné, neboť se vyskytují zpravidla v malých dávkách...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Odborníčka na prírodnú medicínu dr. Górnicka odpovedá v knihe na otázky, aký význam majú pre naše zdravie prírodné a cenovo dostupné produkty ako propolis, jablčný ocot, ľanový olej, liečivý íl alebo aj obyčajná kapusta. V knihe odhaľuje tajomstvo...
V tejto knihe si autorka pozorne všíma zdravie pánov, analyzuje príčiny najčastejších mužských ochorení, informuje o účinných metódach ich prevencie a liečby...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
V knihe Liečenie šťavami predstavuje autorka, odborníčka na prírodnú medicínu, jednoduché recepty na čo najlepšie využitie byliniek, ktoré by nemali...
Rýchle životné tempo, stres, prekonané choroby a k tomu výkyvy počasia – to všetko predstavuje pre náš organizmus veľkú záťaž. Jej každodenné prekonávanie má často za následok únavu a zníženie odolnosti organizmu, čiže jeho celkové oslabenie...
Napriek tomu, že škodlivé látky sa v súčasnom svete nachádzajú všade okolo nás, teda aj v potrave, stále sa dostatočne nezaujímame o to, čo jeme. Škodliviny v potravinách sú pritom veľmi nebezpečné, pretože spravidla sa vyskytujú v malých dávkach...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle