Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Green Fire - Francis Mallmann, Artisan Division of Workman, 2022

820 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Green Fire - Francis Mallmann, Artisan Division of Workman, 2022
Green Fire - Francis Mallmann, Artisan Division of Workman, 2022

Green Fire

Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking

Francis Mallmann is an Argentine grill master. Author of Seven Fires and Mallmann on Fire, he is known for his primal style of live-fire meat cookery... Číst víc

Nakladatel
Artisan Division of Workman, 2022
Počet stran
312

Francis Mallmann is an Argentine grill master. Author of Seven Fires and Mallmann on Fire, he is known for his primal style of live-fire meat cookery... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

820 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr zítra
  • Na vaší adrese zítra

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
Zítra (objednejte do 17:00)
Partnerské knihkupectví
Zítra (objednejte do 13:00)
Odběrní místo PPL
Zítra (objednejte do 17:00)
Odběrní místo Zásilkovna
Zítra (objednejte do 13:00)
AlzaBox
Zítra (objednejte do 13:00)

Doručení na adresu

Kurýr GLS
Zítra (objednejte do 13:00)
Kurýr PPL
Zítra (objednejte do 17:00)

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Green Fire - Francis Mallmann, Artisan Division of Workman, 2022
820 Kč

Více o knize

Francis Mallmann is an Argentine grill master. Author of Seven Fires and Mallmann on Fire, he is known for his primal style of live-fire meat cookery - and until recently, he treated vegetables as a condiment or side dish. Now, in the highly anticipated The Green Fire, Mallmann shares his recipes and secrets for perfect grilled vegetables and fruits, creating dishes with the same elemental, rugged style for which he is world-renowned.

With the goal of creating dishes that are better for our health and for the health of our planet, Mallmann uses the same live-fire techniques he has mastered in cooking meats to transform every vegetable into a dish as satisfying as a prime-cut steak. Pineapples are hung over a fire with butcher's twine, and beets are buried in its coals. Tomatoes are burnished on the cast-iron plancha to intensify their flavours. Whether slathered, seared, baked, blackened, or fried over the flames, Mallmann's fire-cooked vegetables are full of flavour and personality. Spring artichoke and fava salad, salt-baked beets with lemon confit, and cabbage steaks with a mustard-fennel crust are just a few of the stars. And desserts and cocktails are included, too! Evocative photos showcase the food, the fire, and Mallmann's magical setting in South America. The Green Fire is the book fans of Francis Mallmann's have been waiting for: the art of grilling with vegetables.
Číst víc
Počet stran
312
Vazba
pevná vazba
Rozměr
254×216 mm
Hmotnost
1319 g
ISBN
9781648290725
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1601191
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Artisan Division of Workman
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian