Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Extraterrestrial - Avi Loeb, Zeď, 2021

257 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Extraterrestrial - Avi Loeb, Zeď, 2021
Extraterrestrial - Avi Loeb, Zeď, 2021

Extraterrestrial

Extraterrestrial První známka inteligentního života mimo Zemi

Špičkový astronom z Harvardu přichází se svou odvážnou a kontroverzní teorií, že naši sluneční soustavu nedávno navštívila mimozemská technologie z dalekého vesmíru. Na podzim... Číst víc

Nakladatel
Zeď, 2021
Počet stran
360

Špičkový astronom z Harvardu přichází se svou odvážnou a kontroverzní teorií, že naši sluneční soustavu nedávno navštívila mimozemská technologie z dalekého vesmíru. Na podzim 2017 vědci z havajské observatoře zahlédli objekt prolétávající naší... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

257 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
Extraterrestrial - Avi Loeb, Zeď, 2021
257 Kč

Více o knize

Špičkový astronom z Harvardu přichází se svou odvážnou a kontroverzní teorií, že naši sluneční soustavu nedávno navštívila mimozemská technologie z dalekého vesmíru.

Na podzim 2017 vědci z havajské observatoře zahlédli objekt prolétávající naší vnitřní sluneční soustavou, pohyboval se tak rychle, že mohl přicházet pouze od jiné hvězdy. Astrofyzik Avi Loeb dokazuje, že se nejednalo o asteroid ani kometu; těleso se pohybovalo příliš rychle po podivné dráze a nenechalo za sebou ani plyn ani zbytky kamení. Existovalo jen jedno myslitelné vysvětlení: objekt byl vyspělou technologií stvořenou jinou vesmírnou civilizací.
V knize Extraterrestrial Loeb zavádí čtenáře na vzrušující cestu za prvním mezihvězdným návštěvníkem, který byl v naší sluneční soustavě spatřen. Předkládá svou neortodoxní hypotézu o původu objektu, který vešel ve známost jako ‘Oumuamua, a popisuje jeho zásadní dopady na vědu, náboženství i budoucnost našeho druhu a naší planety.

Extraterrestrial je ohromující cestou po nejvzdálenějších končinách vědy, časoprostoru a lidské představivosti. Vyzývá čtenáře, aby se vydali ke hvězdám – a kriticky přemýšleli o tom, co tam někde je, bez ohledu na to, jak podivné se to zdá.
Číst víc
Originální název
Extraterrestrial: The First Sign of Intelligent Life Beyond Earth
Počet stran
360
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
140×210 mm
Hmotnost
460 g
ISBN
9788088445005
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1267725
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Zeď
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover